Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1996
Witam
Wczoraj podczas jazdy zaczalem slyszec huczenie po wcisnieciu sprzegla, a dzis juz jest niedobrze. Nie dosc ze huczy to podczas wciskania pedal sprzegla drzy.
Podejrzewam ze lozysko oporowe sie zaciera, mial ktos cos podobnego? A byc moze to co innego?
Jesli to lozysko to jak dlugo ono wytrzyma w takim stanie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 16, 2011 12:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 22:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety musisz jak najszybciej wyciągnąć skrzynię i naprawić usterkę ! Wg mnie ma co czekać, naprawa Cię nie ominie, a zwlekając narażasz się na większe koszty naprawy.
No to nie dobrze ze tak powiem, cos mi sie zdaje ze mi sie juz nie oplaci go prawic.
Nowe sprzeglo, rozrzad przydaloby sie wymienic i do tego jeszcze Tax
Byc moze to dobry znak zeby go zamienic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum