Wysłany: Pon Cze 02, 2008 21:06 Wersje wyposażenie w waszych Roverkach
Witam drogie panie i panowie Dawno sie trochę nie odzywałem bo nie wiem czemu ale się zacząłem bać tych chojraków niektórych na forum a biorąc pod uwagę mój wiek...
Ale do rzeczy
Naszedł mnie pomysł założenia wątku w którym opisywali byśmy Swoje wersje wyposażenia i tą jakąś Classe co VIN pokazuje Bo moze sie dowiem wreszcie czemu mój ROVER nie ma wyposażenia... i mówimy na niego STRIPTIZ
Moja klasa wyposażenia to : Class 3
Czyli 2 el. szyby i 2 poduszki i koniec
Jeśli temat sie nie przyjmie to proszę go bezpardonowo kasować a mnie zje....
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 21:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 21:37
hmmm...a ja tez mam class3 i mam na pokładzie:
2 x airbag
klima
el. szyby i lustra
wspomaganie
centralny z pilotem + alarm
welurowe kanapy
skórzane dodatki
i ładne felgi..
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Takie wyliczanki już kiedyś były i to chyba w wątku (tym długim) o VIN (kącik usterki i porady techniczne).
Ja mam Class 7 (4 el. szybki, poducha kierowcy, klimatyzacja, ABS, el. lusterka, skórzana tapicerka, szyberdach, el. regulacja wysokości fotela kierowcy)
Brak podgrzewania foteli, tempomatu, drugiej poduchy, halogenów.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ja mam Class 5, a wyposażenie wyższe od pitera, bo mam do tego 2 poduchy...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mój R to Class 6:
klimatyzacja, skórzana tapicerka, szyberdach, 2 poduszki, el. szyby przednie i lusterka, el. regulacja reflektorów, ABS, halogeny (to też się liczy?) i (uwaga, rzadkość ) zagłówki na tylnej kanapie.
To nie zależy od wersji wyposażenia, tylko od przepisów drogowych kraju, w którym auto zostało pierwotnie sprzdane.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Jeżeli chodzi o wyposażenie: elektryczne wszystkie szyby, elektryczne oraz podgrzewane lusterka, ABS, 4 poduszki powietrzne, klimatyzacja, podgrzewane fotele, spryskiwacze reflektorów, regulacja radia w kierownicy oraz welurowa tapicerka
Ostatnio zmieniony przez emes Wto Cze 03, 2008 09:46, w całości zmieniany 1 raz
ABS
skora,
klimatronik,
2xAirbag,
el. szyby x4,
el. szyberdach,
el. i podgrzewane lusterka
el. fotel kierowcy z regulacja przod-tyl, przod gora-dol, tyl gora-dol, pochylenie oparcia, pompowana poduszka pod ledzwie
automatyczne domykanie szybra i szyb (niestety nie wiem czy dziala bo nie mam pilotow),
el. otwierany bagaznik,
el otwierana klapka wlewu paliwa
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Ostatnio zmieniony przez Senn Wto Cze 03, 2008 09:41, w całości zmieniany 1 raz
R200 Class 2:
2xairbag, ABS, elektryczne szyby z przodu, wspomaganie kierownicy, centralny zamek sterowany pilotem z immo i alarmem, elektryczna regulacja świateł, tapicerka welurowo-materiałowa, hamulce tarczowe z tyłu... jak coś mi sie przypomni to dopiszę...
_________________ S(z)koda Roverka...
Ostatnio zmieniony przez Viniu Wto Cze 03, 2008 09:42, w całości zmieniany 1 raz
Na pewno elektrycznie?
Bo u mnie jest elektrycznie otwierany bagażnik, a klapka wlewu jest jednak na linkę...
Senn napisał/a:
el. fotel kierowcy z regulacja przod-tyl, przod gora-dol, tyl gora-dol, pochylenie oparcia, pompowana poduszka pod ledzwie
A fotel pasażera masz regulowany ręcznie?
I czy masz pamięci ustawienia fotela kierowcy?
Bo pamiętam, że o tym rozmawialiśmy, ale już nie pamiętam jak to jest u Ciebie.
[ Dodano: Wto Cze 03, 2008 10:46 ]
walkie napisał/a:
a gzie to można sprawdzić? bo ciekawa jestem swojego Kajetana. raczej będzie z dolnej półki.
Na stronie klubowej...
Maciek, klapka jest otwierana elektrycznie. Tym samym przyciskiem co bagaznik tylko do gory. Jest tez awaryjna linka w bagazniku.
Fotel pasazera jest regulowany niestety recznie.
Pamieci tez nie mam. Jest zaslepka.
Nieduzo, ale jednak brakuje mi troszke do Sterlinga Ciekawe czy jest instalacja pod te gadzety bo trafiaja sie Sterlingi na czesci to by moznabylo sobie fure podrasowac
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Maciek, klapka jest otwierana elektrycznie. Tym samym przyciskiem co bagaznik tylko do gory. Jest tez awaryjna linka w bagazniku.
Acha... To jeszcze się muszę przyjrzeć, ale u mnie chyba jest tak, że bagażnik jest otwierany elektrycznie, choć "wajcha" wygląda jakby miała linkę , a nad nią jest druga mniejsza do baku, ale ona na 99% naprawdę ciągnie linkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum