Mam pytanko a mianowicie dzisiaj wsiadam do swego bolida i jadąc widzę ze wskazówka prędkościomierza nic nie wskazuje i licznik kilometrów stoi no i odnośnie tego nie wiecie czasem czy prędkościomierz jest napędzany linka jak np. w polonezie czy elektronicznie dostaje sygnał z kompa jaką prędkość ma wskazywać???? Może ktoś miał podobny problem...
POZDRAWIAM;-)
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pon Cze 09, 2008 11:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 19:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 202 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 20:15
A w którym miejscu znajduje sie impulsator, gdzieś na skrzyni biegów pod filtrem powietrza??
a i przy okazji sie zapytam czy ktoś zmieniał zegary od modelu 25 do 200, tam drogomierz jest cyfrowy
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw Cze 05, 2008 17:39 ]
Sprawa sie wyjasniła, a mianowicie jak silnik umyjecie myjka ciśnieniową to musi wszystko dokładnie wyschnąć, chyba woda mi zwarcie na impulsatorze robiła zwarcie i licznik nie działał, wytarłem wysuszyłem i wszystko graaaaaaaaa Podziękowanie dla dareke i sTERYD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum