Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 21:03 [R75] Coś stuka w prawym przednim kole.
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Ostatnio zauważyłem, że coś stuka w prawym przednim kole słychać to szczególnie na dziurach. Jadąc na fotelu pasażera, przy otwartym oknie słychać to stukanie, tak jakby stukał o siebie metal. Co to może być?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 22:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 21:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 21:25 Re: [R75 2.0 CDT 01r] Coś stuka w prawym przednim kole.
Rowan napisał/a:
Ostatnio zauważyłem, że coś stuka w prawym przednim kole słychać to szczególnie na dziurach. Jadąc na fotelu pasażera, przy otwartym oknie słychać to stukanie, tak jakby stukał o siebie metal. Co to może być?
chyba żeśmy sie telepatycznie porozumieli, mam dokładnie to samo... na dziurach słuchać dzwięk obijającego sie metalu o metal, mam to od kilku dni i co zauważyłem :
jak będziesz jechał po trasie z dziurami przyspiesz troche by zaczeło stukać i lewą nogą nacisnij delikatnie na hamulec a prawą trzymaj gaz.... u mnie w tym momencie nie stuka nic, czyli jest to coś z przednim hamulcem w moim przypadku, jutro jak dam rade ściągnę koło i zobaczę, na pierwszy rzut hamulec wygląda ok, ale chyba coś od środka się odczepiło... sprawdź to samo u Ciebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum