Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam
Tłucze mi się coś na wybojach że aż mi włosy dęba stają Przegląd zawieszenia wykazał dość spory luz sworznia wahacza górnego prawego. Wymieniłem, ale stukot pozostał dalej. Mam trochę mniejszy luz na prawym drążku kierowniczym (na sworzniu) - też pójdzie do wymiany. Ale ruszając kierownicą szybko ujawnia się jeszcze jeden stukot, który dochodzi ewidentnie spod lewej osłony przekładni kierowniczej. Jak ścisnę przez tą osłonę pracujące w śrdoku części to stukot znika. Co tam jest i czy podlega to jakiejś wymianie/naprawie, czy regeneracja listwy mnie czeka?
[ Dodano: Czw Cze 05, 2008 14:05 ]
Nikt nie wie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 16, 2011 19:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 13:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 43 razy Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 310 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 12:51
Kysior napisał/a:
Jak ścisnę przez tą osłonę pracujące w śrdoku części to stukot znika. Co tam jest i czy podlega to jakiejś wymianie/naprawie, czy regeneracja listwy mnie czeka?
Jeśli ściskasz gumową osłone to pod nią masz zapewne drążek kierowniczy, podlegają one wymianie, ale ciężko jest je dostać. Musisz popytać w sklepach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum