no konkretnie chodzmi o podłączenie włącznika świateł ( halogenów, po po lewej stronie) i potrzebuje schemat, jaki kabelek (czyt. kolor) gdzie wsadzić do wtyczki
Koledzy ja mam problem z elektrycznym sterowaniem szyb tylnych (przednie też na odwrót chodzą), ogrzewanie tylnej szyby załącza się tylko automatycznie - było ok ale jak zgubiłem kluczyk i wymienili jakiś komputer komfortu to spartaczyli podłączenia - sami nie wiedzą jak to naprawić......... no i tempomat nie działa ( napewno bezpieczniki ok spr.), - jeśli ktokolweiek ma dostęp do schematów to byłbym bardzo wdzięczny - bez tego ani rusz.
a w legnicy spartaczyli, ale szkoda gadać. Dalej nic nie działa muszę skontaktować się z PHJOWI, dajcie znać jak do was dojechać i ile taka imreza z przeprogramowaniem może orientacyjnie kosztować?
P.S.
wyczaiłem ostatnio, że wentylator mi nie działa - napięcia nie podaje, może to też przyczyna braku klimy?
No klima bez wiatraka nie pojdzie...a co do tego tempomatu to zobacz czy nie spadla Ci dzwigienka z od silownika tempomatu do przepustnicy.U mnie sie wytarlo to troche i mi spadalo,na goraco sobie ''naprawilem''
To jest taki silownik pneumatyczny zamontowany na przeciwko przepustnicy.Ja mam 2.0 V6 ale mysle ze to bedzie tak samo rozwiazane a TAK
to ustrojstwo wyglada tylku tu jest blaszka z prawej stromy a my mamy plastikowy patyczek z kulka na koncu i dluuuuuuuuzszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum