No to już jak się zaczął temat "Moje następne autko", to pora na auta marzeń, czyli no limits.
Ja zacznę.
Z nowych na tor i ulicę EVO X i SLR w z zależności od humoru (czy "rodzinny" sedan, czy "lanserskie" coupe ).
A do zabawy w terenie dobrze uzbrojony LR Defender 90 lub Hummer H1.
No i jeszcze koniecznie jakiś klasyczny roadster lub coupe...
Po Toruniu i Dzierżoniowie to zakochałem się w MGB GT...
Może jeszcze ten pierwszy klasyczny Mustang Shelby GT (Eleonore z filmu "Gone in 60 seconds")...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 09:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
H3 to chyba Chevrolet Suburban pod spodem. Dobrze pamiętam?
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja to moglbym się tu rozpisać
z realnych marzeń oczywiście R75 i to już tylko kwestia czasu
z nierealnych:
oczywiście Jaguar E-type, z tej stajni jeszcze MK2
uweńtualnie Shelby Cobra
jeśli chodzi o terenówki, to H1 (ale tylko wersja opancerzona z silnikiem lamborghini), ale chyba jednak zdecydowałbym się na Range Rovera
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
1. MB SL model z roku 55,
2. MB SL cabrio z lat chyba 73-89 (np. 560SL)
3. MB SL cabrio z lat 89-?? (np. 600SL)
4. MB (seria W123) coupe (np. 280CE)
5. MB (seria W124) cabrio (np. 300CE-24V)
Ooo... Miłośnik MB.
Ale pierwsza pozycja też mi się podoba.
mało kto by się nie zgodził i miał coś przeciwko "Eleonor"
zawsze mi się podobały stare fordy - mustang, capri, charger i tego typu, ale jak zobaczyłem Shelby w "60 sekund" to zakochałem się bez pamięci
i rzeczywiście, żeby ujarzmić takiego potwora to już nie lada umiejętności trzeba mieć
z innych marzeń to się jakoś nigdy nie zastanawiałem - cały czas mustang jednak
chociaż "miśkiem" też mógłbym jeździć i nawet na X bym się nie obraził (cena zakupu nie jest może zabójcza - gorzej z eksploatacją )
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 15:59
kurcze...ale temat ,
moja lista aut marzeń jest dłuuga jak nie wiem co, ale kilka pozycji przytoczę :
- Dodge Charger (z filmu "Znikający punkt") - cudowny muscle car...i ten dźwięk V8...
- oczywiście Shelby Mustang GT500 66r..
- Plymouth Barracuda cabrio (jeździł nim Nash Bridges)
- z europejczyków Jaguar XJ12 cabrio z lat 80/90- tych
- Merc W126 560SEC
- BMW 635CSi
- Merc W129 600SL
...i mogę tak bardzo długo;)
ech...się człowiek rozmarzył
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
O to to to ... ale w wersji z lat 80-tych.. czyli "rekin" A ze współczenych MB CLS... może być w wersji AMG
_________________ S(z)koda Roverka...
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 21:47
Viniu w Białym w jednym z komisów stoi AMG CLS 63 na felach w dymionym chromie do tego i zaciemnianych piecowo szybkach (włacznie z przednią) za jedyne...220 tys. z groszami...myśle ,że te grosze by odpuscili
Z marzeń niemal nieosiągalnych (bo wszystko się może zdarzyć) to zdecydowanie Bugatti EB110...lub Lambo Diablo...lubię auta, które potrafią bez ostrzeżenia odgryźć głowe
Niestety Tomi mnie ubiegl, ale nie ukrywam ze z takich niepzornych wypierdzielaczy pod swiatloch chcialbym Rovera 6R4 Do koncika doszlo by jeszcze Porsche 997 GT3 RS, GT2 i turbo. Jesli mailbym wybierac jedno to byloby to RS, jest wedlug mnie najbardziej meskie, surowe, twarde, klata w srodku. Kolor bialy . Bardziej rodzinne Audi RS4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum