Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 23:51
Witam, mam pytanie o kilka czesci. Patrzyłęm na tomateam i ich nie ma a tak mniej wiecej potrzebuje znac cene.
Tylna szybka taka mała.
Nad kalpa takie czarne cos (spoiler?) ze swiatłem stopu.
Po meczu kadry jakies imbecyle mi auto obtłukły. Szyby dwie poszły, dwie przerysowane, jedno wgniecenie w bocznych drzwiach i jedna rysa w bocznych no i ta lotka na klapie. Swiat jest okrutny po prostu. Dobrze ze mam AC ale pieniadze to nie wszytko.
Przy oakzji tylna wycieraczka hula pięknie.
Czy od filtru powietrza zalezy tez spalanie?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 23:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 13:46
piter34 napisał/a:
niuton, jaki związek z głównym tematem wątku mają Twoje pytania?
Dlaczego nie założyłeś nowego wątku?
W sumie zadnego, tyle ze zamiast 5 tematow w ktorych pytałbym o kazda czesc zadałem jedno pytanie bo dyskusji nie ma o czym prowadzic, a chciałem miec tylko rozeznanie na dany temat.
W sumie zadnego, tyle ze zamiast 5 tematow w ktorych pytałbym o kazda czesc zadałem jedno pytanie bo dyskusji nie ma o czym prowadzic, a chciałem miec tylko rozeznanie na dany temat.
Czy to oznacza, że za rok będzie nadal jeden "Twój" wątek, w którym pytasz o "n" różnych rzeczy?
Dla porządku zakładaj osobne wątki dotyczące różnych problemów
niuton napisał/a:
Tylna szybka taka mała.
Dzwoniłeś do zakładów zajmujących się montażem szyb?
niuton napisał/a:
Nad kalpa takie czarne cos (spoiler?) ze swiatłem stopu.
Spojler. Kup używany.
niuton napisał/a:
Czy od filtru powietrza zalezy tez spalanie?
Tak.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 14:19
Dzięki. W sumie troche masz racje, tylko ja starsznie nie lubie jak jest tyle tematów ze ten jeden co Cie wdanej chwili obchodiz dzien pozniej jest an 3-ej stronie, a do tego mam nerwy po opisanym zdarzeniu wiec... Sorry.
[ Dodano: Sro Cze 25, 2008 20:37 ]
Dzieki pomocy uzytkownika PTE znalazłem juz przepustnice:
http://www.eliseparts.com...products_id=238
Teraz jeszcze zastanawia sie nad wyiagnieciem dobrej przepustnicy ze szrotu Czy ma to sens i prawo bytu? Tak czy siak po wymianie nei bede musiał nic z komputerem kombinowac, przpustnica "przyjmie sie" sama i bedzie działac elegancko? Jakos nie moge sie d tego przekonac ze tak bedzie.
[ Dodano: Pią Lip 18, 2008 23:56 ]
Temat spadł i nikt nie zagląda, ale napiosze dla tych co będa chcieli sie czegos dowiedziec uzywajac opcji szukaj.
Przepustnica której link dałem wyzej, zostałą z dniem wczorajszym zamontowana, na pierwszy rzut oka widac ze auto dostało niezłego kopa. Zbiera sie naprawde fajnie (do 100km/h na drugim biegu) Polecam. Jakby ktos tez chcioał to z góry mówie ze z montażem wyhodza małe problemy ale do obejscia, przy godzinie kombinacji Jak cos to bede słuzył pomoca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum