Mini jest ładny - moja zona na niego choruje - ale musi jeszcze poczekać
Ja chciałbym Wam zaprezentować inny pojazd - oto dostawczy SMART !
Do wzięcia za jedyne 3tyś euro + podatek
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tak wygląda - na zdjęciach zewnątrz nie widać żadnych uszkodzeń a i sprzedawany jest jako sprawny - jako ze był uzywany jako dostawczak, myślę że jest po prostu tak zdewastowany.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wogole SMART oferuje bardzo malo w stosunku do swojej ceny i jak ktos, nie daj Boze" w takie autko mocniej przydzwoni, to umarl w butach. Znajomy jakis czas temu to kupil, bo tez chcil byc "trendy" i jak sam mowi, ponownie by tego bledu nie popelnil.
jak ktos, nie daj Boze" w takie autko mocniej przydzwoni, to umarl w butach.
Tu akurat nie do końca - kiedyś w Fifth Gear porównywali Smarta z Corsą '99 przy uderzeniu pod kątem w barierę na autostradzie i Smart wypadł o niebo lepiej.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 16:33
Ostatnio widzialem takiego goscia 190cm/130kg jak sie rodzil ze Smarta (bo do wysiadania to te manewry podobne nie byly). A ten smart to jakis nie wydolony dostawczak - gdzie jest krata?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum