Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam!!
Posiadam centralkę immo i CZ która przy zamykaniu zamka nie daje sygnalu na kierunki.
Na forum jest napisane
Cytat:
[R200] Dlaczego podczas zamykania/otwierania samochodu z pilota nie migają kierunkowskazy?
W R200 (tzw. okrąglaku) występowały 2 rodzaje centralek alarmu. Starszy typ (w komplecie z pilotami 3TXA) występował do nr VIN WD261857 i niestety posiadacze wyposażonych w niego R200 nie ujrzą migających kierunkowskazów.
W nowszych R200 był nowszy typ alarmu (i piloty 3TXB) i tutaj sygnalizacja otwarcia/zamknięcia jest już obecna
Wróć na początek
Tylko posiafdam pilot 3TXB
Jest możliwość podłaczenia centralki gdzieś pod kable od kierunków żeby mrugało.
_________________ Pozdrawiam
Paweł
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Maj 05, 2011 13:00, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 15:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U mnie na pcb pilota jest symbol 3TXD (D nie B) a na obudowie 17TN i też mi nie migają kierunki Z tego co wyczytałem takich centralek nie ma w r200 a ja mam taką właśnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum