Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 204 Skąd: 33- 300 Nowy Sącz
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 00:17
Powiem Ci tak: 80zl to nie najwyższa cena ale można poszukać taniej. Może masz jakiegoś kumpla który coś maluje? Przy malowaniu kup dobry utwardzacz do plastiku, lakier i klar. Demontaż jest prosty. Odkręć śrubki od wewnątrz zdejmij obudowę i potem odkręć resztę. Pomyśl czy czasem nie warto też przy okazji pomalować reszty plastików typu listwy, lusterka itp. Naprawdę fajny efekt. Miałem takiego Rovera srebrnego i maił wszystko pomalowane i wierz mi śliczne to było autko. Mogę Ci fotki rzucić. Pozdrawiam.
nie....innych elementów nie bede malował.....szkoda pieniadzy......
a co do lakierów,podkladów, to gosc mowił ze ma swoje...wiec 80zl to cena za wszystko...
nie....innych elementów nie bede malował.....szkoda pieniadzy......
a co do lakierów,podkladów, to gosc mowił ze ma swoje...wiec 80zl to cena za wszystko...
80 zł to bardzo dobra cena, sam dorywczo maluję samochody od lat i za takie pieniądze bym się tego nie podjął, trzeba dorobić lakier, mieć podkład, papiery ścierne i inne, przecież to wszystko kosztuje, a lakiernik też człowiek i zarobić coś musi w tym przypadku bardzo mało. A dwa dni to dobry okres oczekiwania.
oczywiście wszystko to pod warunkiem dobrze wykonanej roboty, bo jak widze pracę niektórych to aż serce się kraja
zgadza się, za 80 zł nawet bym sie nie chciał do tego dotykać, lepiej sprawdź jak ten Pan maluje nim zdecydujesz się na takową usługę u niego. no chyba, że robi to charytatywnie lub wałkiem malarskim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum