Z tym, że ja szukam warsztatu, gdzie programują piloty - a w opisie żadnego z tych warsztatów nie znalazłem takiej informacji. Nie jestem z Krakowa, bywam tam raz na jakiś czas i nie mogę sobie pozwolić na "zwiedzanie" Krakowa w poszukiwaniu.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 16:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z tym, że ja szukam warsztatu, gdzie programują piloty - a w opisie żadnego z tych warsztatów nie znalazłem takiej informacji.
a w komentarzach szukales?? sam dawalem komentarz do ASO w Kielcach.......
Tak szukałem, ale nie znalazłem. Do Kielc mam kawał drogi. A te warsztaty podane przez pitera mają same negatywne komentarze :-( ale jeśli będę chciał mieć drugiego pilota to pewnie trzeba będzie zaryzykować...
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 19:51
mo w krakowie kazali czekać 2 tygodnie na programowanie, a auto stalo w garażu bo padl pilot.... zadzwonilem do Kielc i o dziwo prosili wybrac sobie termin pojechałem 15 min zaprogramowane 2 piloty i skasowany na 100zł
mo w krakowie kazali czekać 2 tygodnie na programowanie, a auto stalo w garażu bo padl pilot.... zadzwonilem do Kielc i o dziwo prosili wybrac sobie termin pojechałem 15 min zaprogramowane 2 piloty i skasowany na 100zł
Dzięki za info. Wezmę pod uwagę, choć (jeśli już nie w Krakowie) to bardziej "po drodze" miałbym na Śląsku, a z tego co widzę to jest tam kilka miejsc gdzie się tym zajmują.
Ja byłem w Viamocie ul. 29 Listopada 170 ale pilota nie programowałem więc nie wiem.
No to właśnie to kiedyś się nazywało BWR Podolscy i mieli autoryzację MG-ROVER. Mają tam T4 i na pewno są w stanie (jeśli to ktoś umie obsługiwać) programować piloty.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
W Mielcu znalazłem osobę mającą komp. do Rovera: odczytywanie kodów, kasowanie błędów itp.
Na chwilę obecną nie dysponuję jego zgodą na publiczne podanie danych, więc podam je tylko poważnie zainteresowanym na priv. W ciągu tygodnia jeśli nie będzie miał nic przeciwko (nawał prac) postaram się je upublicznić.
Z góry uprzedzam, że nie zajmuje się synchronizowaniem pilotów - robi to jego znajomy, ani nie dysponuje używanymi pilotami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum