Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:05 [R200 1.6 Gti 93r] poszukuje mechanika od sprzegła w łodzi l
czy może ktoś mi poradzi gdzie tanio zrobić sprzęgło, tanio mam a myśli 480 sprzęgło SACHS do kupienia na allegro (na szczescie w okolicach łodzi) ale mechanik mowi ze 500-600 wezmie za wymiane, moze ktos ma jakiegoś zaufanego mechanika, ktory az tak mnie nie zrujnuje
no i jeszczejedna sprawa
bo mechanicy nie wiedza a ja już zupełnie nie mam pojecia, czy ten model ma jakiś filtr przeciwpylkowy (kabiny) czy cos takiego, bo jedni mowia ze ma inni ze nie ma, jest to model 216 gti XW hatchbag 122 KM z listopada 1993, le czy ma klime oryginalna czy dokładaną to nie wiem, jeżeli ma to znaczenie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 07, 2008 21:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no niestety mechaników w okolicach łodzi nie znam, ale 500pln za wymiane sprzegła to Ciut za dużo moim zdaniem. Mnie kosztowało wyjecie i włożenie skrzyni 250PLN tyle, ze 3 lata temu no i nie w łodzi
Co do filtra, to najlepiej sam poszperaj, za schowkiem pasażera. Jeśli jest takowy, to najpewniej tam go znajdziesz. Albo zapytaj AndrewS'a, on ujeżdża kanciaka już ładnych parę latek
[ Dodano: Wto Lip 08, 2008 15:01 ]
a mozesz sprawdzić też czy jest takowy w ogóle dostępny dla Twpojego autka, np tu:
www.tomateam.pl, albo w katalogu intercarsu
jesli chodzi o filtr to niby jest w katalogu intercars, ale informacje sa nieprecyzyjne, bo jest tam napisane ze to dla roczników od 95 w gore, wydeaje mi sie jak kiedys zmienialem cos od niedzialajacych nawiewow ze jakas pucha tam jest, ale nie zglebialem jej sekretow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum