Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Mam do was pytanie gdzie moge dostac uzywany ale sprawny czujnik polozenia walu do mojego R ? Bylem u mechanika i stwierdzil ze to wszystko co u mnie dzieje( czyli szarpanie i nieraz jak gwaltownie dodaje gazu to tak jakby samochod zamiast przyspieszac to staje w miejscu wrecz zwalnia musze puscic pedal gazu i jeszcze raz wcisnac i wtedy jest ok) to wina tego czujnika. Stwierdzil ze na 90 % i musze ten czujnik wymienic.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 20:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 15:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tam z boku jest napisane że pasuje do tego modelu, ale ja się nie znam, więc może poczekaj aż ktoś bardziej obeznany się odezwie, albo zadzwoń lub napisz na gadu do Tomiego, żeby się upewnić
[ Dodano: Czw Lip 10, 2008 17:41 ]
chyba to jest jednak tylko do kanciaka
z tego zdjęcia czujnik b....
ale były dwa rodzaje-z szarą i z czarną wtyczką,nie pasują zamiennie.......
nowy to napewno ponad 200 pln i do dostania tylko u Tomiego-wiem bo obszukałem dla znajomemu całą polskę i nie znalazłem...(robi go tylko lucas-ale w polsce nikt z ucasa nie pomyślał żeby trzymać chociaż 1 szt.... )
co do używek to znajdziesz bez problemu -wydaje mi się że cena max 100 pln....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum