Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam.
Kupując Roverka dostałem jeden klucz do niego.Chciałem niedawno dorobić i byłem w trzech miejscach ale za każdym razem była odmowa z różnych przyczyn.Mogę jeszcze poszperać na necie i pewnie coś znajdę,ale może ktoś z Was wie gdzie w Wawie dorobię klucz (najlepiej w miarę przystępnej cenie ,i może w okolicach ursynowa lub centrum:-)) ?
Ps.Boję się że gdzieś go w końcu zgubię i będę miał wtedy problem...
Ps.Jak zwykle z góry dziękuję za pomoc.
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 13, 2010 02:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 17:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Obawiam się, że Mariusz jest na urlopie. Nie wiem tylko czy wraca w ten weekend czy w następny. Zapraszamy na spocik niedzielny to wszystko będzie jasne
900zł?? To moj ojciec płacił 870zł w serwisie za dorobienie do A6 C6 2005r... Ale 900zł rozbój w biały dzien!!!!!!!!!!!!!!!! Też mam tylko jeden kluczyk.........
Ja tez mam jeden Na angielskim Ebay jest troche nowych pilotow w normalnych cenach tylko by trzeba bylo jeszcze kluczyk dorobic no i nieststy zaprogramowac.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum