Wysłany: Nie Lip 13, 2008 21:10 [R416] Kontrolka SRS - migający problem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
witam,
problem w moim Roverze 416 z 97 roku jest teoretycznie bardzo prosty (choc sam nie wiem co zrobic ). otoz gdy kupilem samochod lampka SRS migała, poprzedni własciciel mowi ze jak go kupował z niemiec to nie bylo problemu, poduszki byly na miejscu, a lampka nie migala, dopiero po jakims czasie zaczęło się to dziać. no i teraz mam pytanie
moze mi ktos wyjasnic co zrobic z tym fantem, najlepiej krok po kroku jak pozbyc sie tego problemu. bylbym super wdzieczny.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 00:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 21:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
danterape, odkręć kierownicę i dostań się do wtyczki od taśmy SRS, poruszaj ją i poruszają samą taśma a dokładnie zwijakiem, jeśli lampka zgaśnie znaczy że przerwana jest gdzieś taśma...
danterape, odkręć kierownicę i dostań się do wtyczki od taśmy SRS, poruszaj ją i poruszają samą taśma a dokładnie zwijakiem, jeśli lampka zgaśnie znaczy że przerwana jest gdzieś taśma...
oki NEOSSS sprawdzimy co i jak, w razie co, zadzwonie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum