Wczoraj jadąc od koleżanki było ogólnie mokro bo po deszczu, zauważyłem ze moje auto w ogóle nie trzyma sie drogi lata na wszystkie strony, w koleinach to zapomnij łapy trzymane na max żeby nie wylecieć z drogi.
Dziś na suchej nawierzchni wszystko normalnie w porządku auto jak przyklejone... Dodam, że zawias samochodu jest oryginalny z 98 roku tak jak wyjechał z fabryki, każda tulejka, drążek ale nic nie puka czy coś z takich... nie wiem co o tym myśleć czy czas to wszystko wymienić bo jest już wiekowe ?
Wczoraj miałem pierwszy taki incydent, wcześniej było ok... Przestraszyłem się trochę tego po prostu... mówię co to za auto tym sie nie da jechać, właśnie jadę na kanał patrzeć na zawias co z nim jest nie tak, sprawdzić amory... chociaż w maju miał przegląd i panowie tam patrzeli i wszystko w porządku z zawiasem
Opony 205/50/15 jeśli to ma znaczenie ( tak wiem w koleinach to normalka, że auto ucieka... ale to przesada ) Raz dla próby na prostej de płem do ok 120km/h to czułem się jak by auto leciało nad ziemią i momentalnie zwolniłem bo sie posrałem brzydko pisząc
Czy to znak, że trzeba wiekową zawieche zmienić ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 13:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum