dopisek od Moderatora:
pioneer_SRT, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonowałi nadal chceszuzyskiwać odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na zgodną z zasadami naszego forum.
W celu edycji użyj fukcji "Edytuj" w swoim pierwszym poście
... a wystarczyło przeczytać ZASADY KĄCIKA
Czy ten jest to oryginalnie czy byl bity prosze o odpowiedziec
No ok tylko oco tu chodzi?Zrobiles fotke gdzies chyba w aucie podejrzewam i mamy zgadywac gdzie i co?A w ogole to...ten jest to...nie teges troche z moja orientacja w tym zdaniu.W kazdym razie cokolwiek i gdziekolwiek to jest to wyglada nie ladnie.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Pomógł: 25 razy Dołączył: 08 Maj 2008 Posty: 387 Skąd: Wrocław / Lubrza
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 20:39
ja mam podobna masę ale pod lakierem, no i wnętrze bagażnika (jeśli to bagażnik) mam pomalowane a z Twojej foty wygląda jakby był niepomalowany lakierem, albo masz taki lakier. Zobacz jak to wygląda na kolumnach Macphersona pod pokrywą silnika, tam jest to wykonane podobnie jak w komorze bagażnika. mi to wygląda jakby coś tam było robione, ale może to przez takie ujęcie.
Sorki ze mnie nie zrozumieliscie ale rodzinka mnie pospieszala i teraz wyjasniam. Jak wczoraj czyscilem i porzadkowalem w bagazniku to wyciagalem wszystko z bagaznika ja sie patrze ze posiadam dziwny spaw i on mnie nie zapokoil. elemencik sie znajduje bagazniku kolo kola zapasowego na wysokosci dziury tam gdzie sie wklada kolo zapasowe
hmmm jak dla mnie wygląda to dość dziwnie. a jak wygląda z drugiej strony?
U mnie tak nie ma. wiec możliwe że coś było kombinowane....
PS
Ja tam od razu wiedzialem co to za miejsce jak tylko kuknelem na fotke
Może ktoś tak sobie poradzić z jakąś korozją, albo coś?? Może zaczynało rdzewieć, podczyścił papierem ściernym i zamoalował pędzelkiem?? Bo bi przynajmniej się wydaje, że jak by było to autko z przeszłością, to sprzedawca chciałby to lepiej zamaskować.... Ale może mi się tylko wydaje;/
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 11:54
w bagazniku mam takie samo... tez ukryte pod wykladzinka i chyba nawet w bardzo podobnym miejscu (juz teraz nie pamietam dokladnie). Moim zdaniem to nie jest bite tylko wlasnie najparwdopodobniej jakies zabezpieczenie przed korozja.
A jak u innych ? Patrzyl ktos dokladnie, pod wykladzinka ?
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 20:05
zrób dokładniejsze zdjęcie, ja Ci napisałem że mam taką masę w bagażniku na kilku łączeniach, ale wszystko mam pokryte oryginalnym lakierem.
Być może jak już wspominano wcześniej ktoś chciał sobie poradzić z rdzą w tym miejscu, choć jak dla mnie dziwne to miejsce wystąpienie rdzy
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: Lublin
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 20:44
To wygląda na zdjęciu jakby tam trochę korozji było. Może ktoś poprawiał. Ale raczej wygląda OK.
A ja sie tak zapytam wcinając w temat.
Pod dywanikiem w bagażniku to macie coś twardego (jakąś podkładkę) czy tylko sam dywanik. W 200. Bo u mnie brak i mi się to trochę nie podoba
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 21:01
Nilbul napisał/a:
Pod dywanikiem w bagażniku to macie coś twardego (jakąś podkładkę) czy tylko sam dywanik. W 200. Bo u mnie brak i mi się to trochę nie podoba
po prawej stronie pod dywanikiem jest taka jakby mata prostokątna, która zapewne czemuś służy, pewnie amortyzacji przedmiotów w bagażniku żeby nie stukały przez wykładzinę
Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 108 Skąd: Lublin
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 06:50
pietro napisał/a:
po prawej stronie pod dywanikiem jest taka jakby mata prostokątna, która zapewne czemuś służy, pewnie amortyzacji przedmiotów w bagażniku żeby nie stukały przez wykładzinę
Z boku tak ale po środku - u mnie nic nie ma i jak postawie coś ma środku to wpada w koło zapasowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum