postanowilem zxalorzyc temat zeby pochwalic sie fotkami samochodowymi. najczesciej beda to roverki i MG, ale nei tylko , dlatego nie beda trafiac na klubowa.
prosze o komentarze i sugestie , poniewaz dopiero eksperymentuje z rig shotami i wskazowki , zwrocenie uwagi na cos bedzie b cenne
z gory dziekuje . dzisiejsze proby
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 16:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
maniaq, dwójka taka nawet fajna, ogólnie pomysł fajny ale może byś umył samochód przed?
[edit]jak mocowałeś riga?
hoosar, chyba jedynka najfajniejsza, jak na pierwsze zdjęcia to spoko
No właśnie, walkie?
Chodzi o kciuki wewnątrz kierownicy, czy co?
Bo ja tu nic złego też nie widzę...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
hehehe... Przeglądałem kilka wątków na raz i coś mi się popie...
Przepraszam zarówno walkie, jak i roverfun, choć nadal nie wiem co niepoprawnego jest w trzymaniu kierownicy przez maniaq'a, bo wg mnie trzyma ją właśnie bardzo poprawnie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
maniaq, dwójka faktycznie bardzo ciekawa
hoosar, jedynka IMHO idealnie pasuje na okładke prospektu
Kurcze musze chyba odkurzyć swojego Fujika, bo ostatnio się zastał... pajęczyna się pokrył Ale ciągle nie kupiłem szarej połówki... a teraz była by bardzo przydatna
chodzi o trzymanie kciuków na zewnątrz nawet nasze R mają takie fajne wykończenie grubsze na kciuki trzymanie do wewnątrz (zacisniete) jest złą praktyka w nagłych sytuacjach
edit: na tych twoich fotach tego wyżłobienia nie widzę coś wiec chyba jak tego nie masz to tak mozesz trzymac ...
ale może byś umył samochód przed?
[edit]jak mocowałeś riga?
a gdzie ty brud widzisz?
pierwsze na bocznej szybie , drugie na szybie klapy bagaznika
[ Dodano: Sro Lip 16, 2008 17:14 ]
roverfun napisał/a:
chodzi o trzymanie kciuków na zewnątrz nawet nasze R mają takie fajne wykończenie grubsze na kciuki trzymanie do wewnątrz (zacisniete) jest złą praktyka w nagłych sytuacjach
polecam http://kochajzycie.pl/news/061211_1.htm - nawet foty R są
Tzn chodzi ci o obejmowanie wienca kierownicy ? kciuki mam zacisniete na wiencu , przeciwstawnie jak malpka. W ZR-e auto lubi myszkowac na dziurawej drodze i na waskich odcinkach, zeby je utrzymac idealnie porsto, trzeba mocniej przytrzymac i tak juz sie nauczylem i tak mam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W podanym linku wyraźnie jest napisane żeby kierownicę obejmować kciukiem a nie "przytrzymywanie kierownicy bez obejmowania jej kciukiem" więc nie wiem po co zwracasz na to uwagę
Jakby nie patrzeć maniaqdobrze trzyma kółko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum