Wysłany: Pon Lip 14, 2008 07:54 [R200] napinacz pasów bezpieczeństwa
Witam. Mam takie pytanie. Zepsuło mi się zapięcie prawego pasa bezpieczeństwa. Niektórzy radzili mi aby spróbować je naprawić zamiast kupować nowe, ale tego się nie da rozebrać... czy się mylę??
ja się troche podłącze poniewaz u mnie pewnego dnia stało się tak że teraz zeby zapiąć pasu musze mocniej docisnąć.
Wygląda na to że staje się to "normalką" w R ...
Yassu [Usunięty]
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:26
Hmm xROnx też miałem ten sam problem...poradziłem sobie w prosty sposób...kilka razy popsikałem (2 krótkie psiknięcia) do środka WD-40 pas zaczął się zapinać po kilkudziesięciu zapięciach coraz lepiej.. Już tak jest ok 6 m-cy i wszystko gra Spróbuj może Tobie też pomoże... Oczywiście nie przesadzaj z tym psikaniem do środka bo będzie ciekło spodem i będzie brudziło ubrania, fotel...
Pozdrawiam
hmm.. powiem tak, ojciec z moim szwagrem próbowali to naprawić ale im nie wyszło czymś do środka psikali ale czym to wam dokładnie nie powiem, musze ich zapytać, ale niestety to nie pomogło.
Mój szwagier miał to samo w vectrze B no i kupił nowy napinacz, ten zepsuty próbował naprawić, rozcioł ale już nie złożył spowrotem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum