Mozecie pokazac zdjecie tej maty, ktora znajduje sie po prawej stronie pod dywanikiem w bagazniku? Ja mam tylko taka dykte pod dywanikiem od lewej strony do tak 3/4 szerokosci bagaznika. Po prawej stronie nic nie mam i to mnie wkurza...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 07:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 63 Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 08:04
pioneer_SRT napisał/a:
autko moj tato kupil w chorzowie wlkp lub gorzowie wlkp. od jakiegos kolesia i jest ono na plastikowych niemieckich blachach
Powalił mnie ten powyższy tekst! Z geografii pała, z pisania ze zrozumieniem pała, przepływ informacji w Rodzinie - pała. W jakie ręce wpadają te biedne Roverki. Wiem, ze nie na temat (choć chyba pozornie nie na temat).
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Sob Lip 19, 2008 14:22, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 09:56
as35 napisał/a:
Powalił mnie ten powyższy tekst! Z geografii pała, z pisania ze zrozumieniem pała, przepływ informacji w Rodzinie - pała. W jakie ręce wpadają te biedne Roverki. Wiem, ze nie na temat (choć chyba pozornie nie na temat).
Jak odpisujesz w temacie to postaraj sie pomoc a wszelkie uwagi i krytyki co do znajmosci geo. slij prywatnymi wiadomosciami. Tak bedzie bardziej konstruktywnie dla tematu.
Powiem tak, ja w moim R (co prawda 45 ) nie mam takiego czegoś... Ale w moim starym fordzie identycznie wyglądały (przynajmniej tak mi sie wydaje po zdjęciu ) wszystkie spawy w bagażniku. To znaczy blacha zakładkowa i na to jakiś "glut" i to pomalowane lakierem.
Ale to był ford. Wydaje sie że nie ma czym się przejmować
[ Dodano: Pią Lip 18, 2008 18:59 ]
Poprawka... Przegrzebałem bagażnik dzisiaj dokładnie. Mam coś podobnego w R 45. Więc chyba standard.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum