kozik a masz takie cos w aucie gdzie jest bezpiecznik od siwatel wewnetrznych w roverze 214????
Nie mam czegoś takiego w aucie, ale to jest zaślepka! Ściąg ją i zobacz czy pod spodem nie ma kabelków, jeśli są to zobacz gdzie biegną, mój kolega w różnych dziwnych miejscach w samochodzie wyłącznik zapłonu montował, może to to
Co do bezpieczników to dokładnie nie wiem gdzie są od świateł ale są dwa miejsca gdzie są bezpieczniki, pod maską w samochodzie blisko akumulatora i pod kierownicą gdzie trzeba 3 takie śrubki plastikowe o 90stopni przekręcić żeby ściągnąć, pod pokrywką powinna być legenda który bezpiecznik jest od świateł
Pod maską (właśnie sprawdziłem), obok komputera w skrzynce z napisem Fusses jest 40A bezpiecznik od świateł, sprawdź go najpierw
Do podświetlenia deski rozdzielczej na pewno jest w środku bezpiecznik, myślę że do podświetlenia wnętrza bezpiecznik również jest pod kierownicą
[ Dodano: Pią Lip 18, 2008 20:14 ]
hmm a co do tego przełącznika to moze być od jakiegoś dodatkowego podświetlenia np pedały, gałka zmiany biegów itp
Ten przełącznik może być praktycznie od wszystkiego, tak jak ktoś napisał już wyżej. Chyba nikt tutaj nie będzie w stanie jednoznacznie odpowiedzieć, do czego jest ten przełącznik, bo ten przełącznik nie jest wyposażeniem standardowym Po prostu sprawdź, do czego jest podłączony
Dokładne położenie bezpieczników oraz opis znajdziesz w instrukcji obsługi, znajdziesz ją na stronie klubowej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum