Wysłany: Nie Lip 20, 2008 11:36 [R45] Zawiesił się wskaźnik paliwa ?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2001
Mam takie kontrolne pytanie, zatankowałem R pod korek przejechałem 100 km po mieście a wskazówka tkwi w tym samym miejscu jak po tankowaniu.
Generalnie nie narzekam bo to by oznaczało że mogę jeszcze z 1500 km przynajmniej przejechać na tym baku
W większości aut którymi jeździłem wskaźnik paliwa wędrował na właściwą pozycję dopiero po przekręceniu kluczyka w stacyjce. Natomiast u mnie w tej chwili wisi na stałej pozycji non stop...
Niekoniecznie to ten problem. U mnie też tak jest, że przejadę 100 km i wskazówka tkwi na szczycie. Po kilkunastu kilometrach spada gwałtownie w dół do około 1/2 z tej 1/4 baku. Potem Tkwi w prawie w miejscu aż do 200 km. I tak sobie skokowo spada
U mnie też tak jest, że przejadę 100 km i wskazówka tkwi na szczycie. Po kilkunastu kilometrach spada gwałtownie w dół do około 1/2 z tej 1/4 baku. Potem Tkwi w prawie w miejscu aż do 200 km. I tak sobie skokowo spada
Witam,
U mnie zaczyna spadać po ok. 120km, no i już systematycznie spada w miarę jeżdżenia, ale czy aż tak gwałtowniwnie ?, raczej normalnie , Pozdr....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum