a to dlatego, że jesli chcę coś powiedzieć w watku, którego ostatni post jest mojego autorstwa, to wątek nie pojawia się na pierwszej stronie i nikt go nie widzi
Wtedy należy poprosić kogoś na SB albo na priv o "podbicie" wątku
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 12:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wtedy należy poprosić kogoś na SB albo na priv o "podbicie" wątku
Będę pamiętał. Choć wg mnie lepieł byłoby, gdyby automatycznie po dodaniu wypowiedzi do ostatniego postu cały wątek pojawiał się na pierwszej stronie jako najbardziej aktualny. Zdaję sobie jednak sprawę, że demokracja panuje i jednostka ma niewiele do powiedzenia. Zatem następnym razem będę prosił o scalanie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Będę pamiętał. Choć wg mnie lepieł byłoby, gdyby automatycznie po dodaniu wypowiedzi do ostatniego postu cały wątek pojawiał się na pierwszej stronie jako najbardziej aktualny.
Całkiem niedawno robiliśmy testy, czy to się sprawdzi, ale robił się za duży "nieporządek" (wiele postów jeden pod drugim pochodzącym od tego samego usera).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
A czy nie dałoby się zrobić tak, że pisząc post zaraz po swoim poprzednim, tekst byłby dopisywany do poprzednika (jak ma to miejsce teraz), ale aktualizowany wątek pojawia się jako najbardziej aktualny?
A czy nie dałoby się zrobić tak, że pisząc post zaraz po swoim poprzednim, tekst byłby dopisywany do poprzednika (jak ma to miejsce teraz), ale aktualizowany wątek pojawia się jako najbardziej aktualny?
Teoretycznie wszystko się da zrobić, tylko po co, skoro to można uzyskać w inny sposób bez modyfikacji kodu? Każda modyfikacja kodu forum utrudnia aktualizację do nowszych (bezpieczniejszych i bardziej funkcjonalnych) wersji.
Problem rozwiązany. Z wielką pomocą Steryda udało się zlokalizować przyczynę awarii (przerwana wiązka od wentylatora klimy) i usunąć ją. Wielkie pokłon yi wyrazy wdzieczności dla Steryda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum