Wysłany: Wto Lip 29, 2008 14:37 [R45] Kabelek do nikąd
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2005
Witam szanownych Roverzystów Szukając miejsca do zainstalowania nawigacji z ciekawości zdjąłem klapkę, która znajduje się centralnie pod przednią szybą. Ku mojemu zdziwieniu do klapki podpięty jest bliżej niezidentyfikowany przeze mnie przewód. Może ktoś z Was mógłby mnie uświadomić do czego ten kabelek służy? Moje podejrzenia padały na jakiś dodatkowy wyświetlacz z radiem/temperaturą (niczym np. w Corsach) albo na jakiś dodatkowy głośnik. Jednak po przejrzeniu ofert sprzedaży podobnych do mojego Roverków nie natknąłem się na żadne dodatkowe wyposażenie tego typu. Z góry dziękuję za wszystkie informacje, pozdrawiam serdecznie
Jerzy
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 15:24, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 14:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 14:46 Re: [kabelek do nikąd ;-) w R45 2005]
kamel45 napisał/a:
Witam szanownych Roverzystów Szukając miejsca do zainstalowania nawigacji z ciekawości zdjąłem klapkę, która znajduje się centralnie pod przednią szybą. Ku mojemu zdziwieniu do klapki podpięty jest bliżej niezidentyfikowany przeze mnie przewód. Może ktoś z Was mógłby mnie uświadomić do czego ten kabelek służy? Moje podejrzenia padały na jakiś dodatkowy wyświetlacz z radiem/temperaturą (niczym np. w Corsach) albo na jakiś dodatkowy głośnik. Jednak po przejrzeniu ofert sprzedaży podobnych do mojego Roverków nie natknąłem się na żadne dodatkowe wyposażenie tego typu. Z góry dziękuję za wszystkie informacje, pozdrawiam serdecznie
Jerzy
hmm, może to od czujnika nasłonecznienia albo temperatury, masz klimatronik?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum