Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Czy wiecie czy to normalne gdy przy skrecie na maxa w ktoras strone pompa od wspomagania zaczyna glosniej chodzic jak tylko sie minimalnie kierownica ruszy to wszystko sie uspakaja. Nie moge tego lepiej wytlumaczy poprostu jak przekrece kierownica do oporu w prawo lub lewo to zaczyna byc to slychac , ta glosniejsza prace w zadnym innym przypadku tego nie ma . Czy to jest jakas usterka czy tak powinno byc? A u was jak jest tak samo czy nie ma takich objawow jak u mnie?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 14:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest normalny objaw bo koła są skręcone a pompa "chce jeszcze". Jeżeli za głośno chodzi ewentualnie piszczy na maksymalnie skręconych kołach sprawdź ilość płynu w zbiorniczku
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 209 Skąd: nowa sol
Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:25
Nie nic nie piszczy tylko glosniej zaczyna chodzic to mnie uspokoiliscie bo myslalem ze sie cos nie dobrego dzieje . Plyn mam uzupelniony wiec jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum