Forum Klubu ROVERki.pl :: IV Podlaski Spot
GarażTechniczny FAQSzukajFAQRejestracjaZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
IV Podlaski Spot
Autor Wiadomość
marcin_g 

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:18   IV Podlaski Spot

No ludzie była gadka o spociku w Królowej Wodzie że spotkamy sie większą ekipą , może sierpień lub wrzesień to już bez różnicy ,zakładam teraz temat żeby było więcej czasu na namysł gdzie co i jak , dawajcie propozycje :wink:

SPAMU¦

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:18   Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:25   

A teraz to jestem za i co wazniejsze - kopnął mnie w pracy awans wiec teraz wszystkie weekendy mam luźne czyt. pracuje jak czlowiek ;) ) więc stawiennictow (zakładając, ze nie bede na urlopie siedział po drugiej stronie polski) juz obowiązkowe jak dla mnie.
I mam propozyszyn co do atrakcji na spocie...ew. spot jednodniowy ale extremalny :)
Tylko pytanie - kto nie lubi quadów?? :D

BognackiMarcin 

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 09:58   

(gratulacje ja lubię quady). I sie pisze tym razem nie dojechałem do Królowej z wiadomych powodów co dla niektórych ,auto u lakiernika ale tym razem na 100 jestem

marcin_g 

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 10:04   

gratulacje za awans , również lubie Quady nawet jednego posiadam ale wiecie wolałbym cośik z grilla ,posiedziec' pogadac' pivo wypic a na extrem może kiedy indzie ,aha witam Marcinie WKONCU NIE TYLKO SPOTY W łOMZY NA KAUFLANDZIE ALE I FORUM :wink: nas z łomży jedzie teraz jak narazie 3 auta ale akcje robimy niedługo , atak na R :fura:

MaReK 
Instytucja wspierająca

Pan
Wszechomogący :)

MG ZT

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 17:58   

Uuuu to cos dla Violki... ona lubi Quady i wszystko co zwiazane z offroadem ;)

Druga polowa sierpnia jestesmy planowo w Chorwacji, a pozniej... jak wrocimy cali i zdrowi i MG nas nie zawiedzie bedzie dobrze ;D

Pozdrawiam,

dolny śląsk:marcin.misek
wielkopolska: longer86

ACE 

Wysłany: Pon Lip 21, 2008 08:11   

No gratulacje :) a quady to dobry pomysł :)

No i jedną 200 z Łomży jest więcej :)
Marcinie - ptaszki ćwierkały że będziesz miał czym teraz świecić :) (lampy)

BognackiMarcin 

Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:51   

O to dobrze świerkają ale jeszcze jak na razie niedoszły świecidełka na pewno do spotu zmienię :wink:

marcin_g 

Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:59   

nie pękaj mówiłem ze już idą ,na pewno w tym tygodniu wymienimy przodzik i tyłek :wink: ACE a ty jeszcze nie zmieniłeś statusu na K

a może coś więcej o tych quadach

Dziekan 

Wysłany: Pon Lip 28, 2008 23:01   

Ja powiem krótko zwięźle i na temat :D

Zgodnie z moim zawodem...wywołuje wszystkich do tablicy :p i tak:

Marek, Violla -zapraszam Was na dobre włoskie jedzenie do miejsca które kiedyś Wam pokazałem, "prawdopodobnie najlepsza pizza na świecie" ;)

tym samym: proponuję zorganizować spota w Łomży miedzy 2-10 sierpnia -w tym okresie bedą np. Mikrolotowe Mistrzostwa Europy można by z tego uczynić dodatkową atrakcję. Opcji jest wiele, nudno nie bedzie :)

ŁOMŻA 2-10 Sierpnia -oto moja propozycja

odległości
-z Warszawy 140km
-z Białegostoku 80km
-z Ostrołęki 28km ( czyli Kris się nie wymiga ;) )
króko mowiąc wszyscy mają rzut moherowym beretem :))

marcin_g 

Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:35   

super może byc' dawno nie jadłem pizzy hahaha ale czekamy może ktoś ma jeszcze cosik do zaproponowania , niech sie wypowie reszta

BognackiMarcin 

Wysłany: Sro Lip 30, 2008 19:55   

ja jak reszta z łomży zgadzam sie na pizze ,ale wolałbym pojechac do Nowych Gut nad jezioro jest naprawde super i inny kierunek niż na Augustów

łomża -Guty -90km
B-stok-Guty -140km
Warszawa Guty -260km
Zambrów -Guty - 137km
Ostrołeka -Guty -121km

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lip 31, 2008 19:50   

Marcin zawierz w me zdolności obserwatorskie - to jest miejsce gdzie:

Można zrobic grill, ognisko, lub zamówic z kuchni.
Siedzieć, leżeć, jeździć konno (tak,tak)
Pojeździc quadem po 1,5km torze, który jak najbardziej zasługuje na miano Extremalny dla każdego kto nie zasiada regularnie za sterami takiego ustrojstwa. Do tego do wyboru jest sprzet o poj. 150 lub 250ccm, so...tylko wiadomo - 1 dzien to z browkiem cienko.

marcin_g 

Wysłany: Wto Sie 05, 2008 21:36   

Mnie już to nie bawi (quada mam na co dzień ) ale na grilla czemu nie , Thrillco podaj gdzie to jest i jakieś konkrety cena itd :wink: , ludzie jakieś inne propozycje, My z MarcinemB spadamy Z 16-17 na Nowe Guty (zależy od pogody :wink: może ktoś ma ochotę sie przejechac' :smile: )

BognackiMarcin 

Wysłany: Wto Sie 05, 2008 21:47   

ACE napisał/a:
Marcinie - ptaszki ćwierkały że będziesz miał czym teraz świecić :) (lampy)

tak lampki siedzą już na swoim miejscu , teraz jadę z Marcinem do Suwałk po nowy feluneczek i na spocik już w komplecie,ja sie pisze na wszystko ale wolałbym crossy na quadzie nie jeżdziłem , no raz na Marcina G jak na pierwszy raz poszło nieżle po prostym odcinku , wracając do bazy milimetry brakowalo do zderzenia z siatką sąsiadów :wink:

Tak właśnie może ktoś sie pisze na Guty z Nami

Thrillco
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 05:32   

Ceny..o konie nie pytałem :) jadło..za 10-15zeta to każdy znajdzie wypas dla siebie. Z grillem to wiadomo, trzeba zagadać z właścicielem (swój czlowiek) i zrobic zakupki. Jesli noclegowaine wchodzi w gre to raczej tylko namioty. Quady - 10zeta 1 okr. a tor jest na tyle mocny, ze po dwóch ledwo człowiek się na nogach trzyma...naprawdę hardcore, pierwszy raz widziałem, zeby ktoś tak rekreacyjnie zrobił dość profesjonalny tor. jest trudny ale i miejscami szybki, i kazdy da rade jak mówiłem bo jest do wyboru mała 150tka i dla bardziej obcykanych wieksza 250tka. Poza tym nie trzeba przecież od razu zapi....ć :)
Ogólnie myśle, ze szczegóły pobytu trzeba by było dogadac indywidualnie z szefem przybytku. Miejsce zwie się Zajazd Zaścianek.

www.zajazdzascianek.pl

Oferta bardzo pro - obsługa bardzo, ze tak to ujme - kontaktowa...jedynie pani domu zachowuje zimny dystans :) Jak każda kobieta, która kreci głową swojego faceta :)

marcin_g 

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 06:22   

bliżej Augustowa ale po całej imprezce było by można zajechac do Rajgrodu nad jeziorko nawet z namiotem pasuje :wink:

ACE 

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 11:29   

MARCIN G napisał/a:
... ACE a ty jeszcze nie zmieniłeś statusu na K ...

Niestety nie, ale już mam fotkę :) :)

marcin_g 

Wysłany: Wto Sie 26, 2008 15:42   

pewnie już nic z końcowego spociku ale jesień-zima przed nami

mcteusz 

Wysłany: Wto Sie 26, 2008 15:57   

Hmmm.... Jak tu się strasznie mało ludu udziela...

marcin_g 

Wysłany: Wto Sie 26, 2008 15:59   

strasznie pusto na podlasiu ..SPRZEDAJE AUTO Z FELGAMI HAHAHA ''

Odpowiedz do tematu