Wysłany: Pon Sie 04, 2008 16:39
strogonov napisał/a:
mam nadzieje, ze Tunka jakies zdjecia porobila
hehe i tu muszę Cię rozczarować tym razem zrobiłam sobie wolne od aparatu a to dlatego, że akumulatorki mi się rozładowały przed spotem
Ale następnym razem na pewno zabiorę moje maleństwo nr. 2 więc będą jakieś fotki
Oj, a ja przegapiłam.. Ale i tak bym nie dała rady, bo w niedzielne popołudnie akurat tkwiłam w korku z wszystkimi tymi, którzy wracali z weekendu do Krakowa
dzięki za spocik miło było dowiedziałem sie totalnie niechcący w ostatniej chwili ale dotarłem przejazdem zresztą Tuńka wie
Ale musze powiedzieć że dałem du.. bo miałem aparat w aucie ale jakoś zapominam zawsze fotki robić i przypominam sobie po fakcie
Witajcie
a my się wybieramy na Tuning Show w ten weekend tzn 23-24 sierpnia do Mizernej koło Czorsztyna, zapowiada się niezła impreza i chętnie spotkalibyśmy się z klubowiczami i przy takiej okazji, podajemy adres stronki i do zobaczenia- mamy nadzieję
http://www.tuningshow2008.pl/
pozdrowionka
a kiedy robicie następnego spota bo tak się składa, że akurat będę w ten łykend (29-31.08) w krakusie
jeślibyście podali dokładną ulicę z numerem to bym może podjechał z GPS'em - jeśli oczywiście robicie jakieś spotkanie w najbliższe wolne dni
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum