Wysłany: Czw Lip 31, 2008 07:54 [R45] Części od Hondy,czy pasują?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam mam pytanie czy części od hondy civic z roku 98-99,będą pasowały do rovera 45 z 2000r,Głównie chodzi mi o czójniki takie jak położenia wału korbowego,wałka rozrządu i pare innych.Drugie pytanie to czy od rovera 400 też pasuja?Z góry dziękuje za odpowiedz,pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 18, 2011 21:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 07:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
od rovera 400 tak, i od 200, chociaż czujnika położenia wałka w nich nie znajdziesz, prędzej w 25 z tym samym silnikiem, i może od R75 z silnikiem 1,8.
poza tym czujniki będą takie same dla silnikow serii K, czyli 1,4 1,6 i 1,8 motowanych w R45 i R25
od hondy możesz zapomnieć
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum