Wysłany: Nie Sie 03, 2008 11:02 A może spot lubuski?
Proponuję zrobić spota lubuskiego czyli spotykamy sie gdzies w centralnym punkcie woj lubuskiego (np świebodzin, skwierzyna, miedzyrzecz - lub inne propozycje) łącząc siły Zielonej Góry, Gorzowa Wlkp, Żagania i innych miast. Oraz oczywiście nie zamykamy sie jedynie na ludków z lubuskiego i zapraszamy reszte - jeśli ktoś by był chętny
Co Wy na to?
Planowany termin pewnie wrzesień bo teraz wakacje i rożnie to bywa a wrzesień może wiecej ludzikom pasować.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 11:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja sie piszę jak tylko czas w dany weekend pozwoli a moze w końcu byśmy się wybrali na tor do Kisielina obok ZG. Wstęp nie jest drogi - chyba 10PLN i sobie mozna pojeździc
U mnie ten weekend odpada, bo mam gościnne występy we Wrocławiu Ale kolejne Czemu nie
Brt napisał/a:
moze w końcu byśmy się wybrali na tor do Kisielina obok ZG. Wstęp nie jest drogi - chyba 10PLN i sobie mozna pojeździc
Brt jestes pewien, że nie ma kłopotu z wjazdem Pamiętam jak w zeszłym roku dzwoniłem, aby zorganizować spot, to byl problem, kręcenie nosem, że sie tor niszczy i w ogóle nie byli zainteresowani... Masz jakieś wieści jak jest teraz
hmm kumpel był niedawno foką, przyjechał, zapytał, zapłacił i wjechał z miejsca bez problemów. Był na torze jeszcze jeden koleś.
Pytał też o wynajęcie i podobno bez problemów. Nie pamiętam ceny niestety.
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 11:11 ]
u mnie być moze weekend 23 - 24 byłby możliwy. Później może któryś wrześniowy, ale mam 2 imprezy rodzinne w planie i różnie może być
hmm kumpel był niedawno foką, przyjechał, zapytał, zapłacił i wjechał z miejsca bez problemów. Był na torze jeszcze jeden koleś.
Pytał też o wynajęcie i podobno bez problemów. Nie pamiętam ceny niestety.
Byłoby świetnie... byłem już na jedym spocie klubu mazdaspeed.pl na tym torze i naprawdę można bardzo fajnie pojeździć... tor jest przygotowany fachowo (odbywaja się tam MP w gokardach), świetnie wyprofilowany, więc można nawet ze sporymi prędkościami wchodzic w zakręty... próby czasowe to byłby świetny pomysł.. Jestem ZA
[ Dodano: Sro Sie 06, 2008 11:25 ]
U mnie jedynie najbliższy weekend oraz 20 września odpada... reszta pisze sie na 100%
nooooooo widze ze ladnie sie watek rozwinal. i tak trzymac
mi nie pasuja dwa weekendy: ten najblizszy (tj 16-17.08) i ostatni w sierpniu (tj. 30-31.08) reszta jak najbardziej.
Jak cos to moge podjechac na tor albo co i sie tez dowiedziec co nie co. ale moze Brt ma leszpe "wtyki"
nie wtyków nie mam, ale po prostu spytam kumpla raz jeszcze o szczegóły. xR jak bedziesz w pobliżu, to naweet lepiej spróbować live się dogadać. Tym bardziej, że przed samym 13 prawdopodobnie będę chwilę dobra niedostępny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum