Wysłany: Sob Sie 09, 2008 15:01 [R600] Lampy od anglika
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Mam lampy od anglika, mi to nie przeszkadza ale wiem że oślepiam innych, widziałem że na promie w autach z angli naklejają takie nalepki zmieniające strumień światła czy wi ktoś czy to coś by dało i nalepki już mam tylko jak je nakleić Dzięki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 23:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 09, 2008 15:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
danio667, nakleja je się na trójkąty w lampie... W lampie UK od strony kierowcy(naszej strony EUR) strumien idzie w góre czyli w oczy nadjeżdzającego z naprzeciwka, w lampie UK od strony pasażera(nasza strona EUR) strumień idzie na stronę kierowcy... Czyli światyło świeci trójkątami zamiast prostymi liniami... Naklejki tak naprawdę gów.. dają zobaczysz sam
Pomógł: 29 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 423 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pon Sie 11, 2008 08:47
Naklejki są rozwiązaniem tymczasowym dla anglików przyjeżdżających na kontynent swoimi samochodami. Absolutnie nie jest to coś na stałe. W twoim przypadku pozostaje wymiana reflektorów i radzę zrobić to jak najszybciej bo stwarzasz zagrożenie dla innych a sam narażasz się na kłopoty jak nie daj Boże coś się stanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum