Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam
w załączniku przedstawiam wydruk z komputera, na ktorym ustawiali mi zbieznosc.
Wszystko fajnie, tylko pojawiaja sie czerwone pola i nie bardzo wiem o co chodzi.
Srednio wykwalifikowany jegomosc powiedzial mi, ze tak ma byc bo sie nie da wyregulowac.
Poprzednio robilem zbieznosc, na innym zestawie i w innej firmie i takich kwiatkow nie bylo.
Nie przypominam sobie, zebym mial jakies "bum" zawiasem.
Poprosze o wypowiedz znawcow materii
Dzieki, pozdrawiam,
[ Dodano: Pon Sie 11, 2008 14:01 ]
ps. co to jest kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
wystarczy spojrzeć na znaczki przy polach...
to co jest na czerwono, to odchylenie osi skrętu kół od pionu... równie dobrze mogli niedokładnie mierniki powiesić...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum