Wysłany: Wto Sie 12, 2008 16:30 [R214 16v 97] Układ kierowniczy
Witam.Byłem wczoraj na przeglądzie z moim Roverkiem i niestety nie przeszedłem.
"Luz w układzie kierowniczym-końcówka kierownicza prawa i drążek kierowniczy lewy"
Byłem już rano na warsztacie z tym problemem i mechanik wycenił mi to tak:
skasował mnie 250 zł za wszystko tak jak jest wymienione.orientuję się ktoś z was czy cena którą zapłaciłem jest w granicach zdrowego rozsądku czy też przepłaciłem??bo chciałbym wiedzieć czy jest kompetentnym mechanikiem.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pią Wrz 12, 2008 12:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 16:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 274 Skąd: Toruń
Wysłany: Sro Sie 13, 2008 10:57
Lechos napisał/a:
mniemam, ze skoro robi geometrie to z kanalu bez zdejmowania kola i podnoszenia da rade i smialo sie zmiesci w 5 min.
No nie popadajcie w skrajności i nie dołujcie Kolegi, chciałbym zobaczyć mechanika, co wymienia końsówką drążka bez zdjęcia koła i zajmuje mu to 5 minut
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum