ja na szczęście mam garaż ale sąsiedzi tragedia
najgorzej wypadło nowy fiat croma kombi cała w dziurkach i nowy kango mercedesy bez zmian a im starsze auto tym gorzej. corsy, omegi, seicenta (czy jakoś tak) lepiej je oddać na złom najwiecej zniszczenia grad dokonał na felicji przednia szyba popękana bo grad uderzył w wycieraczke, w tylniej dziura na wylot, i pełno wgnieceń ale to nie roverki
a twój cały?
[ Dodano: Pią Sie 15, 2008 07:52 ]
najgorzej że ludzie jeszcze śpią i nie wiedzą co sie stało, ja już obeszłem całą okolice
_________________ Nie ma słabych aut... są tylko słabi kierowcy
Ja właśnie wróciłem z oględzin i to co zobaczyłem to tragedia mój R ma ok 5 wgniotek na dachu i parę na masce ale i tak miały te elementy być malowane więc luz. Najgorszą rzeczą jest pęknięta przednia szyba prawy górny róg tak jak i Skoda Fabia z tygodniową nową szybą też szyba poszła się je**** teraz nic tylko szukać nowej szyby.
Ps czy szyba przednia do Rovera 25 będzie pasowała do mojej 200-setki ?
O cholerka bez komentarza... W beskidach narazie spokój ale trzeba pomyśleć nad jakąs osłoną na mojego roverka, bo podobno wieczorem burze mają przechodzić ponownie
w Myszkowie był grad wielkości zlotówki ale narazie nie mam odwagi aby zobaczyć swojego Roverka. Żonka byla z pieskiem na spacerku porannym i zapewnia mnie ze z moim jak i jej samochodem jest wszystko OK, ale i tak musze iść sam sie przekonac jak wyglada sytuacja.
[ Dodano: Pią Sie 15, 2008 10:11 ]
w Siemianowicach Śląskich grad w wielkości piłek do tenisa
szyby w budynkach powybijane rynny potrzaskane, samochody bez szyb potluczone jak po bandzie rozwydrzonych dzieciaków,w trawnikach dziury.
[ Dodano: Pią Sie 15, 2008 10:43 ]
Niech ktoś mi napisze czy TA szyba będzie pasowała do mojego R214si 97r.
No moje oczy też nie widziały. Najgorsze jest to, że szybę mam pękniętą i trza ją wymienić.
Jeszcze się raz zapytam czy TA szyba od R25 będzie pasowała do mojego R214si 97r. ? Z góry wielkie dzięki za odpowiedz.
walkie, popieram szybe lepiej kupić nową przyjżyj sie a zobaczysz różnice, stara nawet twoja ma pełno malutkich rysek które wpływaja negatywnie na widoczność i na bezpieczeństwo a na tym nie warto oszczędzać. kolega jak wymieniał szybe w starej renówce to powiedział że zaczął widzieć na nowo nie każdy zdaje sobie sprawe z tego ale tak właśnie jest
_________________ Nie ma słabych aut... są tylko słabi kierowcy
Lepiej nie wymieniać samemu.
Zwykle w firmach z szybami, montaż jest gratis i masz wtedy na szybę i na montaż gwarancję.
Rozejrzyj się za jakimś piklingtonem np.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
tom214Si [Usunięty]
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 15:31
vanetten napisał/a:
Jeszcze się raz zapytam czy TA szyba od R25 będzie pasowała do mojego R214si 97r. ? Z góry wielkie dzięki za odpowiedz
po co pytasz, skoro w opisie aukcji masz zawartą odpowiedź że o logice nie wspomnę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum