Wysłany: Pią Sie 15, 2008 21:54 [R45] Pompka paliwa?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam mam pytanie odnosnie pracy pompy paliwa po przekręceniu kluczyka pompka zaczyna pracowac i po chwili przestaje,po odpaleniu silnika nadal słychać jak chodzi ale po chwili jakieś 5 sekund zaczyna pracować głosniej tak jagby miała wieksze obroty.Moim pytaniem jest czy to jest normalne odnosze wrażenie jagby włączał sie drugi bieg w pompce czy to normalne czy moze pompka sie psuje.Z góry dziekuje za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 21:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 21:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wiesz co moze ze dwa razy jechałem na rezerwie zaczeło sie tak dziać po wymianie filtra paliwa poprzedni filterek był bardzo mocno zasyfiały ,a czy to moze miec wpływ na moc samochody i na to ze ciezko odpala jak jest zimny?
To pewnie przydało by sie wymienic pompe co?
a czy to moze miec wpływ na moc samochody i na to ze ciezko odpala jak jest zimny?
jeśli pompka nie daje odpowiedniego ciśnienia to może... ale to by musiala być juz zajeżdżona... może uda Ci się sprawdzić ciśnienie na listwie wtryskiwaczy...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum