podlacze sie pod temat. mam pytanie czy ta kontrolka zapala sie za kazdym razem jak przekrecicie kluczyk w stan zaplonu na kilka sekund ? chodzi mi o rovera 75 cdt, bo u mnie ani razu nie zaswiecila jeszcze
podlacze sie pod temat. mam pytanie czy ta kontrolka zapala sie za kazdym razem jak przekrecicie kluczyk w stan zaplonu na kilka sekund ? chodzi mi o rovera 75 cdt, bo u mnie ani razu nie zaswiecila jeszcze
W każdym znanym mi aucie zapala się po przekręceniu kluczyka, gaśnie po zapaleniu. Jeśli się nie świeci to albo jest spalona, albo ktoś ją celowo usunął
[ Dodano: Czw Sie 21, 2008 22:17 ]
xtomekx napisał/a:
Spoko tylko co mam sprawdzic
Silnik, czyli podjechać na diagnostykę i odczytać kod błędu. Tu masz listę warsztatów. Może być pierdółka, może być coś poważnego - kojarzysz jakieś dodatkowe rzeczy, zmiany które robiłeś w aucie, coś było naprawiane, dziwnie pracuje? Aha, no i oczywiście czym mniej bedziesz jeździć autem tym lepiej dla niego..
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
xtomekx, jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
Mi w Polderze z OHV zapalala sie bardzo czesto pozniej gasla albo i nie ,niekiedy migala i przyczyna byl zabrudzony silnik krokowy.Nie wieszal sie za bardzo ale blad wchodzil to wywalilem wszystko i zalozylem gaznik
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum