Wysłany: Sob Sie 23, 2008 15:30 [MG ZR 2004r 2.0 diesel] Mam Pytanie Co to jest??
Do czego służy wężyk pokazany na tym zdjęciu? Prowadzi on aż pod kierownicę po lewej stronie. W czasie jazdy im więcej gazu dodam tym bardziej świszczy. Tylko na włączonym biegu. Poradźcie mi coś...
z góry dziękuję i pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 15:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zaślepiłem ten wężyk, potem może założę manometr. Mam teraz jeszcze jeden problem.
W czasie jazdy nagle autko zaczyna tracić moc i jednocześnie dymić na siwo, wtedy jak włączę luz i lekko dodam gazu i potem włączę bieg to znowu jest rakieta że w siedzenie wbija. Co to może być??
[ Dodano: Nie Sie 24, 2008 20:32 ]
A i teraz zapaliła się kontrolka silnika i nie gaśnie.
Obejrzyj przewodu idące do kolektora. Może gdzieś masz dziurę lub poluzowany wąż.
U mnie był poluzowany na kolektorze i dymił.
właśnie wróciłem z trasy 30km w jedną +30km na powrót i zadymił i spadła moc tylko raz na pierwszych km a potem było ok do końca. Więc nie wiem co to??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum