widze ze zbieracie liste osob z 200-setkami.. a czy sa chetni z 400 zebys sie zebrac i zamowic..?? bo widzialem na allegro do Hondy Civic 5D (te powinny pasowac do 400-teki) ale kicha z tym ze jest na nich znaczek "H" i napis "Civic" na obrotomierzu. Wiec chetnych prosilbym o jakas odpowiedz
witam koledzy i jak z waszymi zegarami czy zalozyl ktos takie i moze sie pochwialic i gdzie ewentualnie mozna takie zalatwic?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz
witam koledzy i jak z waszymi zegarami czy zalozyl ktos takie i moze sie pochwialic i gdzie ewentualnie mozna takie zalatwic?? pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Dołączam sie do prośby kolegi
Pokażcie jak wyglądają zamontowane bursztynowe
Każdy by chciał, ale chyba nie ma odważnych lub jeszcze za drogo to wychodzi.
Od czasu jak poprawiłem podświetlenie zegarów na tyle, że widzę cyferki na licznikach - ogólnym i dziennym, dałem sobie spokój z indyglo ale jeszcze wszytko możliwe. Tak że jak ktoś będzie drązył temat może w końcy coś lub ktoś wypłynie
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Tarcze np.do rovera 400 pasuja od hondy civic 5d 96-00,PIsze wlasnie z gosciem ktory to sprzedaje ile by kosztowalo grawerowanie napisu rover.Standardowo za zegar z napisem honda trzeba dac 200 zl z inwerterem
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 102 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 14:18
No jesteśmy na dobrej drodze, zegary wyjęte i trafią dziś do chłopaków od indiglo. Wstępnie pod zamówienie 3 tygodnie termin realizacji. Ale jak okaże się żę podchodzą zegary Hondy to będzie taniej i szybciej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 102 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 15:49
wygląda chu...wo koledzy nie potrafili rozebrać zegarów, spalili mi oświetlenie, wskaźnik paliwa wariuje czyli nie działa! Jak się odkuje finansowo to będę szukał kogoś kto potrafi rozebrać zegary a na razie jestem praktycznie bankrutem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Coś Wam powiem; w weekend widziałem się z kumplem, który zrobił sobie indiglo zegary w Accordzie V jakiś m-c temu (pełno tego na allegro i są identyczne jak w 600-ce), i tak; mówi, że ma dosyć jazdy w nocy, bo ściemnianie tarcz tym pokrętłem nie działa przy indiglo ponoć (?) jak pojeździ chwilę, to wychodzi z auta z "czerwonymi gałami", jedynie w dzień to jakoś da się znieść, ale wtedy tak się nie rzuca w oczy, więc efektu jako takiego, nie ma. Do tego wskazówki są praktycznie niewidoczne (jedynie w dzień) i oświadczył, że wraca do starego podświetlenia - wymieni tylko tarcze na polerowane alu.
Tak więc radziłbym najpierw takie "cudo" obejrzeć, żeby potem sobie w brodę nie pluć. Ja np. zamontuję jedynie alu ringi wokół zegarów (i nawiewów), bo to ma jakiś styl i nie będę przeklinał nocnych jazd...
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum