Wysłany: Sro Sie 27, 2008 08:25 [r200 1,4 8v 97r.] SKRZYNIA BIEGOW ( zawieszenie silnika )
Wczoraj wracajac z pracy pekla mi skrzynia przy mocowaniu zawieszenia silnika... caly olej oczywiscie wylecial.. co teraz urzywana skrzynia czy spawanie a moze jest mozliwosc kupna samej obudowy skrzyni wlasnie z tym zaczepem do zawieszenia.. ??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez bula21 Sro Sie 27, 2008 08:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 08:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 08:34
zadzwon do CZ Rover Parts w zielonce, oni powinni cos miec. Tylko czasem maja kretynskie ceny, za zepsuta skrzynie biegow chcieli odemnie 300-350zl O ile wiem to skryznia jest z ALU, wiec spawanie nie bedzie takie latwe
to powinienes z zalozenia to upozorowac.Czepiaja sie strasznie ale jak wyglada jak po jakims uderzeniu to mozesz probowac.Nie wiem jak sie na to beda zapatrywac i czy ci sie oplaca bo znizki stracisz a skrzynia droga nie jest.Z tym co wyplaca Ci z AC nie masz mozliwosci polemiki.Wyplacajaja tyle i tyle i to jest swietosc.Zgadzasz sie na takie machloje podpisujac polise.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 23:00
Kurcze, w Warszawie na Bokserskiej sa magicy co spawaja bardzo dokladnie ALU, tylko ze z bytomia, to troche daleko. Jesli chcesz moge popytac kumpli o spawaczy ALU w katowicach
Pomógł: 22 razy Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 629 Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 07:05
bula21 Witaj.
w Gliwicach jest Instytut Spawalnictwa na ul. Czesława. (zapytaj na portierni)
Kilka lat temu spawałem u nich ramę alu od roWeru, skasowali 10zł.
Powodzenia.
_________________ ɹɐɾʇǝq ɯɐıʍɐɹpzod
nie ma za co- kliknij POMÓGŁ
R420 Di'97,był
R111 LSi'96,był
R420 Di'97,był
R75 CDT+'02,jest
MG TF '04,jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum