Wysłany: Nie Sie 31, 2008 10:17 [R25 1,4 103HP bez klimy 2000r. ] Wentylator chłodnicy
Witam wszystkich,
mam pytanko jaki wentylator będzie pasował do mojego autka, bo jak dzwoniłem do kilku osób to w momencie jak podawałem rocznik słyszałem "przykro mi nie mamy".
Czy z modeli r200 będzie coś pasowało????
Ile waszym zdaniem jest wart taki wentylator, że bym nie przepłacił za bardzo
Poza tym jak ktoś ma jakieś namiary na warsztaty (W okolicy Wrocławia ) które miały by takie części to bym był bardzo wdzięczny
Pozdrawiam
PS Uważajcie przez jakie kałuże przejeżdżacie ja załatwiłem wentylator bo przejechałem przez głęboką i zamulona błotem kałuże. Błoto osiadło na łopatkach wentylatora i unieruchomiło wentylator i w momencie kiedy wentylator chciał sie załączyć....... wiadoma sprawa
_________________ ROVER 25 1.4 16V X.2000
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 10:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kolego KOSSA, do 200 używany wiatrak chłodnicy klimy kosztował mnie 150zł. A ja nie miałem problemów z dostaniem takiej części, bo relatywnie łatwo ją spotkać. Nawet nie myśl, że trafisz to taniej.
Tylko 100PLN plus przesyłka to trochę za dużo jak dla mnie.
Jak byś miał "takie coś" to daj znać.
Pozdro
pozniej ludzie mowia ze do rovera to czesci kosmos ceny to nie duzy fiat, choc pewnie i tam wentylator by kosztowal z 50zl... za 100 to masz tanio jak barszcz. Mozesz zadzwonic do lutyni moze (w co wątpie) bedą mieli cos z 200
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum