Wysłany: Nie Sie 31, 2008 15:00 [R214Si 97r] dobieranie lakieru do standardowego koloru
sprawa wyglada tak: przytarlem dzis samochod i chcialbym uzupelnic to miejsce lakierem, ale nie wiem jak sie sprawa ma z samym doborem lakieru.
wiem, ze jest to lakier LVD czyli charcoal wg listy podanej w FAQ, ale nie wiem czy musze jakos specjalnie szukac na jakies palecie barw. znajomy cos mi wspominal o jakis kodach kolorow (cos w stylu palety barw html).
nie chce po prostu aby to miejsce sie bardzo wyroznialo.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 15:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja ostatnio dobieralem platinium silver met i wyszedl za ciemny:/ to nie takie proste w basie csv podalo az 3 odcienie na jeden kod z tabliczki znamionowej
Czym to zamierzasz malowac??
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
wpadlem na taki pomysl, ze pojade do mieszalni zeby mi kolor sami dobrali, moze to wiecej kosztowac ale co tam, nie mam forsy na malowanie calego samochodu.
a odpowiadajac na Twoje pytanie to jeszcze nie wiem. zapewne kumpel bedzie to malowal bo ma caly sprzet, wprawdzie do lakierowania drewna ale dysza do pistoletu to sa zapewne grosze
wpadlem na taki pomysl, ze pojade do mieszalni zeby mi kolor sami dobrali, moze to wiecej kosztowac ale co tam, nie mam forsy na malowanie calego samochodu.
a odpowiadajac na Twoje pytanie to jeszcze nie wiem. zapewne kumpel bedzie to malowal bo ma caly sprzet, wprawdzie do lakierowania drewna ale dysza do pistoletu to sa zapewne grosze
porządna dysza to kupa kasy poza tym trzba potrafić dobrze ustawić sprzęt! bo ten sam lakier w innych rekach odda inny odcien kazdy lakiernik ustawia wszystko pod siebie.
A kolega bedzie potrafil scieniowac klarem zeby sie zgubilo??
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum