Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 10:54 [r214si '97] Problem z antena
Witam Was drodzy forumowicze!
Mam taki problem, mianowicie nie potrafie zdjac anteny (ten na dachu-od radia).
Ostatnio chcialem wjechjac na myjnie automatyczna i wkoncu zrezygnowalem, bo balem sie o antene.
Ona nie jest ani regulowana w dol i w gore, a zdjac jej nie potrafie.
Meczylem sie odkrecalac, wyiagajac, wciskajac (w nadziei ze odskoczy), ale nic z tego.
Prosze o pomoc.
Szerokosci!
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 10:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no dobra tez tak mi sie wydawalo.
Staralem sie jak moglem aby go odkrecic ale nie udalo mi sie.
Dodam ze sily to mi nie brakuje a i tak poleglem.
Jak to odkrecic
hmmm dziwna ta antena skoro nie ma nawet regulacji w góre i w dół...
więc pewnie to jest powodem że nie możesz jej odkręcić bo może jest to antena typu "na stałe"
u mnie normalnie się ją odkręca i reguluje w góre i w dół...
Dobra ustalilismy, ze to nie jest zwykla antena
Jakos nie wydaje mi sie aby nie dalo sie jej zjac.
Zaraz pojde do autka i bede sie meczyl dalej.
Jezeli ktos ma inne sugestie to bardzo prosze.
może zrób fotkę tej antenki, a zwłaszcza jej mocowania przy samym dachu ...
z Twojego opisu wygląda mi ona na jakiś wynalazek ; w moim autku podobnie jak u kolegi xROnx antenka jest regulowana i odkręcana
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
U mnie się ruszala, ale po pewnym czasie dostaly się tam jakies drobinki i już się nie porusza gora dol, wiec u ciebie tez tak moze jest. A jak nie moglem odkrecic anteny to uzylem kombinerek.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum