Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 19:36 [R420] Naprawy blacharskie a elektronika
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam
Mam pilne pytanko a raczej potrzeba mi pilnej odp,dziś dałem Roverka to blacharza i lakiernika, jak blacharz to klepie wycina wspawuje itd. Czy jak odłączy akumulator i podłączy go po 2-3 dniach na nowo to bedzie wszystko działać,mam wbudowany orginalny Immo.. i Alarm i sie obawiam czy bedzie to wszystko oki czy cos sie nie pokoduje samo bo kupiłem autko bez jakich kolwiek papierów servisowych i salonowych,Prosze o POMOC
_________________ Kocham Kaśke
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 22:36, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 19:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 21:10
Rybakowy, tutuł wątku jest niezgodny z zasadami kącika. Proszę poprawić.
Co do odłączania akumulatora, nie powinno się nic stać. Potrzebna może być jedynie synchronizacja pilota. Szczegóły na stronie klubowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum