Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 09:25 [R400] Klakson
Typ: GSi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
mam problem ktory juz byl opisywany conajmniej raz, mianowicie po zamknieciu auta co chwile wlancza mi sie alarm. w tej chwili samochod stoi z odlaczonym akumulatorem. nie mam czasu w tej chwili usunac usterki, a nie chce przeplacac oddajac auto do elektryka, a jednoczenie potrzebuje uzywac mojego roverka. chcialbym odlaczyc zwyczajnie klakson zeby samochodzik mi nie chalasowal pod domem i praca, ale nie wiem gdzie szukac kostki przez ktora jest zasilany. doczytalem ze jest po prawej stronie na wysokosci zdezaka, ale nie potrafie jej namierzyc. czy jest ktos w stanie podac mi dokladna lokalizacje tej kostki lub inny sposob na odlaczenie klaksonu? bede wdzieczny
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 19, 2011 23:57, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 09:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Syreny od klaksonu (bo są dwie) są pod lewym kierunkowskazem. Najlepiej wyjąć całą lampę. Ja przy okazji zdejmowania lamp podłączyłem drugą syrenę (wystarczy wpiąć kostkę). Teraz klakson jest o wiele ładniejszy i głośniejszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum