Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 21:51 Lampy Indiglo,gałeczka itp.
Witam serdecznie
Widziałem u jednego z forumowiczów skórzaną podświetlaną gałkę zmiany biegów chyba neosss mogłbyś napisać gdzie ją kupiłeś ewentualnie z jakiego modelu pasuje do 600-tki ? Fajnie by było jakbyś zrobił fotkę tej gałki.
Czy wiecie gdzie można kupić lampy indiglo do 600-tki ? Czy zegary z hondy accord będą pasować ?
Z góry dzięki za odpowiedzi . Pozdrawiam !
A to mój roverek
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 11, 2008 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na czerwono mam cały kokpit podświetlany ze względu dlatego iż najlepiej wszystko widać, a na niebiesko sprawdzałem i wychodzi tak jak przez mgę... Za to na niebiesko mam licznik żeby nie walił po gałach natomiast tylko jedną LED czerwoną mam wsadzona tam gdzie obroty dochodza do maksymalnej skali
Poprawiłem posta bo nie mozna bylo mnie zrozumiec - pospiech
Ostatnio zmieniony przez NEOSSS Pon Wrz 15, 2008 07:36, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 09:18
Wersja dla ludzi nie zyjacych w pospiechu:
Neosss ma caly kokpit podswietlony na czerwono poniewaz taki kolor najlepiej widac. Natomiast kolor niebieski daje wrazenie jak by sie patrzylo na cos przez mgle, takie niewyrazne i rozmyte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum