Witam,
To mój pierwszy temat na tym forum
Mam następujące pytanie:
Jaki jest rozmiar przednich głośników w Roverku 400?
Zamontowałem dzisiaj skrzynię i wmacniacz i doszedłem do wniosku, że można wymienić głośniki na lepsze, ale niestety bez rozbierania drzwi nie jestem w stanie ocenić ich średnicę
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 20:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 06:44
Revolt napisał/a:
pierwszy i odrazu do zamkniecia
-chyba twój....
nie dość że nie pomogłeś, to jeszcze chcesz zamykać....
spokojnie wejdą 16,tylko najlepiej sobie dystanse z mdf-u zrobić,można samemu wtedy koszt nie przekroczy 10 pln,ja jeździłem dłużej w poszukiwaniu mdf-u niz robiłem dystanse...
Zaglądam na forum od 6,5 roku znam na tyle dobrze regulamin ze to mi nie grozi...
tetryk napisał/a:
nie dość że nie pomogłeś, to jeszcze chcesz zamykać....
Kilka tematów niżej mozna przeczytać to samo (http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=29935) - co za tym idzie użytkownik kerazz, złamał pkt 6d regulaminu forum roverki.pl
Forum to nie smietnik a powielanie tamatów wcale nie ulatwi sprawy człowiekowi który w przyszłości zada sobie trud przeszukania forum zanim założy nowy temat...
tetryk napisał/a:
nie dość że nie pomogłeś
Nie potrafisz literowac ? napisalem
Cytat:
130mm
takie sa montowane fabrycznie, poza tym założyciel tematu nie pytał jakie wchodza tylko jaką mają srednice te które juz tam są.
Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 10:27
wymieniałem głośniki 2 miesiące temu,były założone fabryczne 16 -montowane na plastikowych dystansach ,na 3 śruby....
jak tak lubisz cytować regulaminy-proponuje wstąpić do wojska....tam się "spełnisz"
zamiast pisać bezsensowny nic nie wnoszący do tematu post ,lepiej było pomóc koledze....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum