Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 07:32 Pięknie zaczął się ten piątek ...
Pięknie zaczął się piątek, idę rano do samochodu, a tam okazało się, że komuś spodobały się moje opony do tego stopnia, żę postanowił je z zawiści przeciąć nożem . Masakra, podniesione ciśnienie od samego rana, a miałem zabrać narzeczoną na weekend, gdzie mieliśmy świętować moją obronę pracy dyplomowej
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 07:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Okolice Ślężnej, niedaleko Parku Południowego. Teoretycznie bezpieczna okolica. Po prostu ktoś z zawiści mi to zrobił. Przecież jak to może być, że ktoś ma lepiej od niego.
Okolice Ślężnej, niedaleko Parku Południowego. Teoretycznie bezpieczna okolica. Po prostu ktoś z zawiści mi to zrobił. Przecież jak to może być, że ktoś ma lepiej od niego.
Niekoniecznie z zawiści. Po prostu z głupoty. Mi kiedyś w nastoletniej skodzie 125 też jakiś troglodyta przeciął dwie nowe opony
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Niekoniecznie z zawiści. Po prostu z głupoty. Mi kiedyś w nastoletniej skodzie 125 też jakiś troglodyta przeciął dwie nowe opony
Albo ktoś mógł uznać, że miejsce pod blokiem, w którym mieszkam należy do niego. Co ja bym dał, żeby się dowiedzieć kto to.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Mietkowski, wiem, że to marne pocieszenie, ale ja już przerabiałam kradzieże znaczków, blendy (nieudana hehe), rysowanie, a wczoraj w nocy ktoś mi zrobił wgniecenie na masce
Mietkowski, wiem, że to marne pocieszenie, ale ja już przerabiałam kradzieże znaczków, blendy (nieudana hehe), rysowanie, a wczoraj w nocy ktoś mi zrobił wgniecenie na masce
Dzisiaj rozmawiałem ze znajomym, mówił coś o jakimś "monitoringu samochodowym", podobno skuteczne i niedrogie. Po południu będę się z nim widział, to pogadam z nim na ten temat. Jak coś będę wiedział to dam znać, no chyba, że znacie coś takiego
Mietkowski, a moze jednak zaparkowales nie tu gdzie trzeba... moze to bylo miejsce czyjes, dla inwalidy, albo co gorsza np. wjazd do posesji, albo inny i ktos w ten sposob dal Ci nauczke bo np. zwracal ci uwage czas jakis temu... tylko hipotetycznie to pisze, zeby nie bylo ze to tak sobie ktos pocial Ci gumy.
U nas na osiedlu, strzezonym, monitorowanym z ochrona itp. stawal na trawniku (mimo ze miejsc bylo sporo, ale dalej od domu - 500 m.) pod swoim oknem gosc terenowka.
Zwracala mu uwage ochrona, ludzie przechodzacy i nic sobie z tego nie robil.
Ktoregos dnia wyszedl i zobaczyl, ze fura stoi na kapciach
Ja wiem kto byl autorem dziela, ale milcze bo uwazam ze sie gosciowi nalezalo.
Oprocz tego, ze robil jak robil byl pospolitym chamem i wyzej sral niz dupe mial.
Nauczka jednak podzialala. Od tamtego czasu stawal na swoim - przypisanym - miejscu.
A pozniej chyba sie wyprowadzil bo ani auta ani jego nie widze - obrazil sie
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mietkowski, a moze jednak zaparkowales nie tu gdzie trzeba... moze to bylo miejsce czyjes, dla inwalidy, albo co gorsza np. wjazd do posesji, albo inny i ktos w ten sposob dal Ci nauczke bo np. zwracal ci uwage czas jakis temu... tylko hipotetycznie to pisze, zeby nie bylo ze to tak sobie ktos pocial Ci gumy.
U nas na osiedlu, strzezonym, monitorowanym z ochrona itp. stawal na trawniku (mimo ze miejsc bylo sporo, ale dalej od domu - 500 m.) pod swoim oknem gosc terenowka.
Zwracala mu uwage ochrona, ludzie przechodzacy i nic sobie z tego nie robil.
Ktoregos dnia wyszedl i zobaczyl, ze fura stoi na kapciach
Ja wiem kto byl autorem dziela, ale milcze bo uwazam ze sie gosciowi nalezalo.
Oprocz tego, ze robil jak robil byl pospolitym chamem i wyzej sral niz dupe mial.
Nauczka jednak podzialala. Od tamtego czasu stawal na swoim - przypisanym - miejscu.
A pozniej chyba sie wyprowadzil bo ani auta ani jego nie widze - obrazil sie
co ty pie....sz człowieku ? weź się zastanów???jezeli ktoś źle staje to są odpowiednie służby od tego.....a nie cięcie kapci.....
jak ktoś cie obrazi ,albo Ci ubliży to mu "kosę" zapodasz ? do czego to prowadzi....
tetryk, spokojnie...opanuj się...
Marek nie opisuje tego co robi a to co się dzieje w jego otoczeniu. Ze smutkiem muszę przyznać, że to prawdziwe niestety jest.
U mnie ktoś ostatnio antenę wziął od radia, złamał i rzucił. Znaczki w 200 też zdarte i porzucone.
Na głupotę ludzką nie ma lekarstwa, jest przewlekła i nieuleczalna.
Na pewne osoby innych metod nie ma. Przykłady napewno kazdy z nas znajdzie w swoim otoczeniu. A tematu parkowania to lepiej nie poruszajmy. Większość kierowców ma w innych użytkowników i to czy będa mieli gdzie zaparkować. Sister w San Francisco widziała straznika, który jeździła wózkiem akumulatorowym i wypisywał mandaty za nierówne czy zbyt płytkie parkowanie. Kiedyś wieczorem usiłowałem zaparkować (ok. 23.00) i przejechałem całą ulicę i naliczyłem ponad 10 podwójnych miejsc zajętych przez jeden samochód. I co z takimi debilami zrobić
Myślę że niestety MaReK ma rację.Sam bym komuś nie poprzecinał opon,ale też w tym przypadku nie wydałbym tej osoby.Z niektórymi osobami niestety nie można po dobroci,bo to nie skutkuje.Jak widać na załączonym obrazku.Wystarczył raz-i gość od razu się nauczył.
I po co wzywać odpowiednie służby?Niech łapią w tym czasie prawdziwych przestępców.
_________________ Nie kradnij.Rząd nie znosi konkurencji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum