Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 05:24 [R200] Jakie kupic radio to głosników HELIX DARK BLUE 62.1
witam mam 250zł i nowe głosniki HELIX DARK BLUE 62.1 po co mają mi się w szafce przewalac jak mozna je zamontowac Lecz jest taki problem ze mam tylko 250złi boje sie o to ze nie kupie jakies trefne radio moze mała podpowiedz co do wyboru radyjka
AAAA jezeli ktos z was oklejał matĄ bitumiczną tzn wygłuszał Boczki to jakiego rodzaju klej o był i czy jak nakładał mate to z zewnątrz blachy i wewnĄtrz w tych otworach w drzwiach czy tylko z zewnątrz ?
Ostatnio zmieniony przez Brt Sro Wrz 17, 2008 09:01, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 05:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Najlepiej kup nowego nawet najtanszego Pioneera bedziesz zadowolony. Za ok 250pln można kupić.
Unikaj Sony (chyba że chcesz kupic telewizor - to polecam )
Alpine super są ale za ta kase to tylko jakąś używke możesz kupić
Polecam kenwood kdc w312ay/gy. Odsłuchiwałem to radio w kilku punktach typu mm i grało najlepiej z radii do 500zł, moim zdaniem minimalnie lepiej niż 3041, pomimo że teoretycznie różnią się tylko kolorem obudowy. Nawet je kupiłem, nie sprawdzając podłączeń wzmacniacza i wyszedł mi zonk bo się okazało że potrzebuję trzech par RCA. Ale radyjko poszło do Rodziców i gra bardzo ładnie Małym minusem jest obsługa - jak klikniesz niechcący pokrętło głośności wchodzisz do menu, co się niestety często zdarza... Ale najlepiej sam odsłuchaj, bo różnice w jakości dźwięku jak i w brzmieniu są naprawdę duże i możesz dobrac radio do własnych preferencji.
ale bez problemu podłącze je pod wzmacniacz bo widziałem ze z tyłu ma wejscia na cincze i wszystko bedzie ok??
Tak, ale ma tylko jedną parę czinczy czyli RCA. Więc np. będziesz mógł podłączyć wzmacniacz i do niego subwoofer. Teoretycznie, za pomocą rozdzielacza będziesz mógł rodzielić sygnał na dwie pary i wtedy będziesz mógł zapiąc np. głośniki przednie i subwoofer. Ja mam instalację u siebie tak zrobioną, że zarowno głośniki przednie, tylnie jak i sub są napędzane przez wzmacniacz. Od radia do wzmacniacza idą 3 pary RCA, więc musiałem w miejsce Kenwooda kupić radio co ma 3xRCA - Clarion DXZ578RUSB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum