Nie wiem, czy zdążę z Gdańska, ale się postaram - ja wolę Bemowo.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Maciek, ladnie auto na zdjeciach sie prezenetuje. Ladnie zrobione. CO do gustow sa one rozne. Mnie osobiscie nei podobaja sie swiatla z tylu... ale nie ma przesadzonych wstawek w tym samochodzie. Szkoda ze pozbyles sie znaczkow roverka. Teraz mi tylko Ciebie zal, bo bedziesz kla jak szewc jak zostawisz go na parkingu a jakas ciota Ci go obije drzwiami
Blacharz sie spisal... ladnie spasowal przod;)
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
No niestety - do Wawy wjechałem 23:30 po bardzo intensywnym weekendzie (nauka parkowania 15 tonowym jachtem morskiem w ciasnym porcie) i nie byłem już w stanie zrobić nic innego niż wywrócić się na łóżko i zasnąć.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A jaki ja miałam ubaw w domu
Marek pół godziny zapierał plamy na spodniach. Szoruje te gacie i krzyczy : "kurde, polałem vanishem na plamy i nic nie schodzi!". Patrze, a On zamiast użyć odplamiacza wlał vanish do płukania firanek .
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum