Minęły dwa miesiące od kiedy posiadam Rovera.
Ten czas poświeciłem na opracowanie i wprowadzenie w życie nowego wizerunku mojego R. Zbyt dużo zostało zmienione aby wszystko to opisać dlatego załączam najbardziej aktualną fotkę.
Teraz pozostało mi jeszcze zająć się wnętrzem oraz jakimś systemem audio. Co prawda trochę to poczeka biorąc pod uwagę niespodziewanie duże koszty inwestycji
Wiem że jest tu na forum wiele osób ortodoksyjnie nastawionych na takie modyfikacje ale zaznaczam to jest moja wizja i mój samochód
Pomógł: 9 razy Dołączył: 21 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 15:47
oprocz dziwnie plaskej tylniej felgi to mnie najbardziej razi ta listwa na boku. niby autko ma sie wydawac poszerzone, ze niby dorobiony taki body kit, ale zapomniales o jednym bardzo waznym szczegole... mianowice o "wysunieciu" nadkol. jak sie patrzy na listwe, to na dola z tylu poszerza sie, a linia drzwi idealnie jest dopasowana do nadkola. wiec tak troche nie teges
gdyby nie te dwie rzeczy to naprawde by to moglo przejsc za prawdziwa fotke no nie zwracajac uwagi na czarna poswiate w okol trawy
co do tych felg, to poszukaj jakiegos zdjecia na ktorym widac je pod podobnym katem. Np tak jak ja to zrobilem w tym Infinity (prosze nie zwracac uwagi na swiatla, bawilem sie i eksperymentowalem troche za duzo)
_________________ O_o
Ostatnio zmieniony przez marcin8c Pią Wrz 19, 2008 15:59, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 16:10
a ja muszę przyznać, że gdyby nie odpowiedzi innych, że to ściema to bym się nabrał
dopiero potem zacząłem zauważać drobne niedociągnięcia
jeżeli chodzi o wygląd to sam nie chciałbym może jeździć takim samochodem bo zajeżdża - może niekoniecznie wiejskim - ale trochę kiepskim wyglądowo tuningiem
nieźle się prezentuje na tych felgach, ale jednak...
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Kurde... pewnie jak by pan na "p" takiego posta wysmażył to by zadziałało ...
Nigdy w życiu!
Najpierw zadał by nam setkę pytań co to tuning, potem jakiego programu użyć a potem jakich narzędzi użyć a na koniec, zapytałby się co chciał tym osiągnąć
pierwszy rzut oka na zderzak i już widac ile w tym prawdy No ale skoro w przerwie jako gupawka robione to i tak nieźle....o ile nie chcesz tego wprowadzic w zycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum